26 aprilie 2024
Adrian Ţuţuianu, ales vicepreşedinte regional al PSD

Adrian Ţuţuianu, ales vicepreşedinte regional al PSD

28953862_1495198240608493_8311Preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, a fost ales vicepreşedinte la nivel regional în cadrul Congresului Partidului Social Democrat, desfăşurat sâmbătă, 10 martie a.c., la Sala Palatului. Liderul social democraţilor dâmboviţeni a obţinut 415 de voturi din partea delegaţilor, avându-i contracandidaţi pe Şerban Valeca, preşedinte PSD Argeş, care a obţinut 285 de voturi şi pe deputatul de Argeş, Cătălin Rădulescu, care nu a reuşit să strângă decât 51 de voturi.

Este prima dată când senatorul Adrian Ţuţuianu reuşeşte să obţină funcţia de vicepreşedinte al PSD şi să acceadă astfel la “masa greilor” din partid, iar candidatura sa nu a fost lipsită de emoţii. Noul vicepreşedinte al PSD le-a transmis colegilor din Regiunea Sud- Muntenia şi, în mod special, celor din PSD Dâmboviţa, un mesaj de mulţumire pentru încrederea pe care i-au acordat-o.

„Vă sunt recunoscător tuturor. Sunteţi colegii, sunteţi prietenii mei. Astăzi am avut votul vostru. De mâine sveţi avea sprijinul meu”, a transmis noul vicepreşedinte PSD celor 143 de delegaţi din Dâmboviţa, care i-au asigurat victoria.

Adrian Ţuţuianu va face echipă cu ministrul de Interne, Carmen Dan, care a fost aleasă în cel de-al doilea post de vicepreşedinte al Regiunii Sud-Muntenia, notează Jurnal de Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial