3 mai 2024
S-a rupt USL la Găeşti? Fiecare cu candidatul lui!

S-a rupt USL la Găeşti? Fiecare cu candidatul lui!

Din rubrica: „Nu te iubesc, nu te vreau!”, Cronica Găeştiului a avut dreptate. Viceprimarul Grigore Gheorghe este candidatul PNL la Primăria Găeşti. Întrucât nu s-au putut înţelege cu PSD ca să-l susţină împreună pe vice, cei de la PNL au luat taurul de coarne şi, iată, pornesc pe cont propriu la luptă.

Încă din februarie au avut loc mai multe discuţii şi negocieri între cele două partide, dar, conform gurilor rele, PSD nu a agreat ideea de a propune PNL candidatul. Pesediştii s-au simţit chiar jigniţi în amorul propriu.

„Cum adică? Un partid cu 600 de membri să aibă asemenea pretenţii? Cine suntem noi şi cine sunt ei? Doamne fereşte şi păzeşte!”. Cam aşa au dat ei cu pumnul în masă şi au stabilit că divorţul din proaspăta „căsătorie” USL la locale este cea mai bună soluţie. Ca atare, drumurile lor se vor mai întâlni după alegeri.

PSD şi-a desemnat candidatul, pe Dan Iacobuţă, şi PNL pe…Griguţă! Pentru o poziţie tranşantă, care să nu mai dea naştere la zvonuri (cum că sunt împreună şi la bine şi la rău), PNL a convocat o şedinţă sâmbătă, 17 martie, şi l-a invitat şi prezentat şi pe Grigore Gheorghe ca alesul lor pentru primărie, astfel încercând să pună capăt tuturor şuşotelilor. Griguţă le-a vorbit colegilor despre capitalul său de simpatie, deloc de neglijat şi despre şansele sale de a fi primarul Găeştiului. „Se vorbea pe la colţuri că Griguţă nu mai e candidatul nostru şi am vrut ca lucrurile să fie clare”, ne-a declarat vicepreşedintele PNL Gabi Dumitrescu.

„Nu vrem ca în viitoarea campanie electorală să ne călcăm pe picioare nici cu PSD şi, de altfel, cu niciun alt partid”, a zis şi preşedintele PNL Găeşti, Auraş Socoteanu. În maxim zece zile va apărea şi strategia de abordare a PNL şi a candidatului său pentru viitoarele alegeri. Nu putem să nu constatăm că lupta la vârf se ascute, ceea ce ne bucură, pentru că toţi candidaţii va trebui să aibă argumente serioase pentru a câştiga, nicidecum cai verzi pe pereţi. Până acum, verdeaţa ne-a cam pupăzat văzul.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial