26 aprilie 2024
VIDEO! Accident înfiorător la Crevedia! O familie cu doi copii, băgată în spital! Acul kilometrajului s-a oprit la 120 la oră!

VIDEO! Accident înfiorător la Crevedia! O familie cu doi copii, băgată în spital! Acul kilometrajului s-a oprit la 120 la oră!

acccrCinci persoane, printre care doi copii, au fost ranite duminica intr-un accident pe DN1 A, in localitatea Crevedia.

Unul dintre soferii implicati, in varsta de 21 de ani, le-a spus politistilor ca o masina ar fi franat in fata lui, moment in care a tras brusc de volan.

acccr6A ajuns pe celalalt sens de mers, unde a lovit un autoturism in care se aflau doi frati, impreuna cu tatal si mama lor.

acccr7In stare critica, femeia a fost preluata de un elicopter SMURD. Copiii si cei doi conducatori auto au fost transportati la spital cu ambulantele.

acccr6Masina in care se aflau cei doi copii impreuna cu parintii lor circula pe sensul de mers spre Capitala. La un moment dat insa, la iesire din localitatea Crevedia, a fost spulberata de un alt autoturism.

acccr2Martor: “- A intrat in depasire si n-a mai putut sa redreseze.”
Reporter:– Sunt grav?”
Martor:”– Da.”

Martor:“Am auzit o bubuitura. Cand am venit, erau doi copii in masina, unul lovit la cap, si doi adulti – unul la volan si sotia in dreapta, inconstienta.”
acccr1Reporter:”- Ce ati facut?”
Martor: – Am tras de usa, am scos copiii, soferul.”
Reporter:”- Erau in stare grava?”
Martor: “- Da.”

Femeia in varsta de 44 de ani, in stare grava, a fost preluata de un elicopter SMURD si transportata la un spital din Bucuresti.

Rani serioase au suferit si fetita si baiatul, de 7, respectiv 8 ani, dar si tatal lor.

acccr2Ruda pasagerei ranite:“-Atata stim ca a luat-o pe fata SMURD-ul. Este in coma, mai multe nu stim.”

Intre timp, politistii au inceput cercetarile. Martorii spun ca acul kilometrajului masinii, in care se afla familia, s-a blocat la 120 de kilometri pe ora.

Martor:“- Va dati seama ce viteza a avut. Aici in localitate! Nu exista indicatoare, nimic..din sosea. Tocmai aici l-a aruncat.”

acccr5Martor:“- Acul astuia e la zero, al aluia, la 120! Politia decide”.

In primejdie s-a aflat si un pieton.

Matusa tanarului: “- Baiatul era pe margine, fara fractiune nu era sa il loveasca. Eu cand am vazut ca nu se mai aude la telefon chiar am zis ca l-a lovit!”

Politistii urmeaza sa stabileasca acum cine se face vinovat de producerea accidentului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial