26 aprilie 2024
Accident grav la Tărtăşeşti! Un şofer începător a rămas încarcerat. Patru maşini au fost avariate

Accident grav la Tărtăşeşti! Un şofer începător a rămas încarcerat. Patru maşini au fost avariate

accta6Grav accident de circulaţie, azi-dimineaţă, pe Drumul National 7, la Tărtăşeşti.

Un sofer incepator, de 21 de ani, care conducea un microbuz cu muncitori spre Capitala, a intrat violent cu masina intr-o camioneta.

acctaIn urma impactului, microbuzul a lovit o alta masina, condusa de un sofer baut, apoi a ciocnit un tir ce venea regulamentar, pe sensul opus.

accta7In microbuz se aflau patru muncitori si soferul de 21 de ani. accta3Aproape de iesirea din Tartasesti, soferul nu a mai reusit sa evite camioneta din fata sa, care se incadrase sa vireze spre stanga si a lovit-o in plin.

Cel de la volan a ramas captiv in masina strivita, iar ceilalti muncitori s-au ales doar cu rani usoare si au refuzat sa fie dusi la spital.

accta5MARIA MIRON, martor: “Patru masini. Care e cel mai grav? Domnul cu dubita e mai grav. A fost incarcerat. Au venit salvarea, SMURD ul, pompierii de l-au scos”

ION ŞERBAN, martor: “Asta a virat la stanga, sa intoarca si a intrat in coliziune cu el pentru ca nu a respectat distanta intre autovehicule”

accta4ANDREI CONSTANTIN, martor: “Daca a fost incepator e lipsa de experienta, a fost neatentie, ceva. Ar fi intrat ala cu dubita in el. Microbuzul cu muncitori? Da, da Camioneta, condusa de un barbat de 36 de ani, a ajuns in gardul unei case.”

accta2MARCELA STAN, proprietara gardului distrus – Am vazut masina in gard. Aoleu, mi-a sfarmat iar gardul! S-a mai intamplat? Asta e a a patra oara de cand fac gardul!”

accta1Toti cei patru soferi au fost dusi la spital pentru a li se recolta probe de sange. Unul dintre ei s-a dovedit ca avea o alcoolemie de 0,17 miligrame per litru, alcool pur in aerul expirat.

accta8MARIUS BUGA, Pro TV: “In urma impactului violent, soferul microbuzului, in varsta de 21 de ani, a fost grav ranit, preluat de un echipaj de la ambulanta si transportat la spitalul judetean pentru ingrijiri si investigatii. Si soferul, de 36 de ani, a fost ranit, insa starea lui este stabila, anunta medicii. Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si continua ancheta pentru a stabili exact din ce cauza s-a produs accidentul.”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial