2 mai 2024
O fată de 17 ani din Târgoviște a fost lovită de un taxi pe trecerea de pietoni, chiar în fața blocului în care locuiește

O fată de 17 ani din Târgoviște a fost lovită de un taxi pe trecerea de pietoni, chiar în fața blocului în care locuiește

taxt2O fată de 17 ani din Târgoviște a fost lovită de un taximetru pe trecerea de pietoni, chiar în fața blocului în care locuiește.

taxt1Șoferul susține că adolescenta ar fi traversat strada în grabă și nu a mai reușit să evite accidentul.

taxt7Victima a suferit răni și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

taxt6 Rudele adolescentei şi martorii spun că ea s-ar fi aflat pe trecerea de pietoni în momentul în care a fost lovită de taximetru.

taxt3Fata a fost transportată cu o ambulanţă la spital pentru îngrijiri medicale.

taxt4Pe de altă parte, şoferul în vârstă de 65 de ani susţine că nu a putut evita impactul şi că adolescenta ar fi traversat şoseaua în grabă.

taxt“Am avut o maşină roşie, nu reţin ce marcă a fost, pe prima bandă, şi din spatele de la maşina aia mi-a ţâşnit, era după trecere, fetiţa a fost la vreo doi metri după trecere jos. Şi am acroșat-o cu oglinda şi s-a lovit de parbriz, sus”, a spus șoferul.

taxt1Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar anchetatorii urmează să stabilească dacă omul este vinovat.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial