8 martie 2021
3 dâmboviţeni au fost reţinuţi pentru tăinuire, furt, complicitate la furt, proxenetism și tâlhărie

3 dâmboviţeni au fost reţinuţi pentru tăinuire, furt, complicitate la furt, proxenetism și tâlhărie

Update:// Percheziții la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, tăinuire și proxenetism

La data de 18 februarie a.c., ca urmare a activităților de cercetare penală desfășurate, față de 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 56 de ani, din orașul Pucioasa și localitățile Gheboieni și Tătărani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cei trei sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de tăinuire, furt calificat, complicitate la furt calificat, proxenetism și tâlhărie calificată.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada decembrie 2020-februarie 2021, cei în cauză ar fi sustras 30 de butelii de pe raza localităților Brănești și Vulcana Băi, ulterior bunurile provenite din săvârșirea unei fapte prevăzute de legea penală, fiind valorificate.

Totodată, unul dintre bărbați ar fi înlesnit o tânără de 22 de ani, să practice prostituția, pe raza municipiului Târgoviște, pentru obținerea de foloase patrimoniale, iar altul, în cursul nopții de 27 decembrie 2020, prin întrebuințarea de violențe, ar fi deposedat un bărbat de 300 de lei.

Cei trei bănuiți vor fi prezentați, pe parcursul zilei de azi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea unor măsuri preventive.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial