16 aprilie 2024
Vremea REA nu se lasă! Uite în ce situaţie e judeţul Dâmboviţa ACUM!

Vremea REA nu se lasă! Uite în ce situaţie e judeţul Dâmboviţa ACUM!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, condus de prefectul Iancu Caracota, a acționat în ultimele ore pentru prevenirea situațiilor cauzate de vremea nefavorabilă.

Potrivit informărilor centralizate la Instituția Prefectului Dâmbovița în această dimineață, circulația rutieră este închisă pe 4 tronsoane de drumuri județene:

DJ 601A limita județului Giurgiu – Brezoaele – Slobozia Moară – Răcari; DJ 711A Pitaru – Potlogi, DJ 711D Lunguleţu – Poiana şi DJ 401A limita judeţului Giurgiu – Potlogi.

Pe drumurile judeţene se acționează cu peste 40 de utilaje, fiind răspândite aproximativ 130 tone de material antiderapant şi 18 tone de soluţie salină. Pe drumurile naţionale se circulă în condiţii de iarnă pe un carosabil uscat, alternând cu porţiuni de carosabil umede şi cu zăpadă frământată de maximum 1 centimetru.

7 școli, 9 grădinițe și 1 liceu sunt închise astăzi, din cauza vremii nefavorabile. Este vorba despre:

Grupul Şcolar Tărtăşeşti, Şcoala şi Grădiniţa Bălteni, Şcoala şi Grădiniţa Boteni, Şcoala şi Grădiniţa Conţeşti, Şcoala Ciocănari, Şcoala şi Grădiniţa I.L. Caragiale, Şcoala şi Grădiniţa Ghirdoveni, Şcoala Mija, Grădinițele din comuna Hulubeşti (Butoiu de Jos, Butoiu de Sus, Măgura și Hulubești).

Din dispoziția președintelui CJSU, prefectul Iancu Caracota, astăzi, începând cu ora 09.30, efective ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ale Inspectoratului Județean de jandarmi și ale Garnizoanei Târgoviște vor transporta apă potabilă la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Țuicani și în cartierul Schela Mare din municipiul Moreni.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial