28 martie 2024
Atac DUR al consilierului Cezar Frăţilă la Mişcarea de rezistenţă din PSD Dâmboviţa!

Atac DUR al consilierului Cezar Frăţilă la Mişcarea de rezistenţă din PSD Dâmboviţa!

“Constat cu surprindere ca in ultima perioada in Targoviste isi fac aparitia noi lideri politici dornici de functii si afirmare la o varsta inaintata. Binenteles, ei s-au organizat intr-un grup politic – ( in interiorul partidului ), MISCAREA DE REZISTENTA DIN PSD. Ori si ce miscare ” SPONTANA” trebuie sa aiba un lider….si nu orice lider….Intalniti ad-hoc intr-o zi de marti, la ceas de seara, hotarasc sa aleaga lider al acestei MISCARI DIN INTERIOR pe Domnul Teodor Vasiliu, asa numitul HAIDUC POLITIC DAMBOVITEAN; spun haiduc politic deoarece multi membrii PSD au pierdut sirul partidelor politice prin care a trecut si le-a dus la PIERZANIE…. Partidul Umanist – (unde a fost coleg cu un alt membru al acestei miscari ” SPONTANE” din PSD – acest CHE GUEVARA in devenire , Domnul Marin Olaru care mai nou vad ca are si opinii si se autointituleaza victima a PUTERII) , Partidul Conservator, Partidul Democrat, A.P.R., super independent abonat la Banii PUBLICI si credeti-ma ca si eu am pierdut sirul TRASEELOR POLITICE ale acestui LIDER PSD. Binenteles ca singurul adversar politic al MARELUI CHE GUEVARA VASILIU a fost si este PSD-ul si nimeni altul. Aliatul sau de baza a fost BANUL PUBLIC. Cu alte cuvinte dansul este un HAIDUC care ia de la SARACI si da la BOGATI.

Dupa alegerea liderului incontestabil bun pentru destabilizarea partidelor din interior, timid au inceput sa apara adeptii: ION TUTUIANU, MARIN OLARU, PATRASCU EUGEN si mai timid DORIN STAICU. Dupa lungi negocieri au reusit sa isi traseze MANIFESTUL “MISCARII SPONTANE”. La baza acestui grup organizat a stat urmatorul principiu: – din cauza asocierii cu PNL, Stimatii Domni au intrat in panica deoarece dupa mici calcule matematice au ajuns la concluzia CA NU MAI AU ACCES LA FUNCTII la viitoarele alegeri, adica la CIOLAN. Bine de mentionat este ca Domnii TUTUIANU ION si VASILIU TEODOR sunt consilieri locali de cand lumea, putand participa cu brio la cei mai longevivi consilieri post decembristi, binenteles …..fara rezultate notabile. Domnul Olaru Marin este membru in CONSILIUL DE ADMINISTRATIE A COMPANIEI DE APA . Domnul PATRASCU EUGEN doar un cetatean in pragul varstei de 60 de ani, a carui durere imensa este ca nu a putut avea acces la PUTERE si al carui comportament este demn de laudat, deoarece dansul intelege activitatea politica in sensul unui RAZBOI DIN INTERIOR CU CONDUCEREA PSD DAMBOVITA, criticand liderii ei pe la toate croitoriile, frizeriile pe care le detine nescapand “gurii sale” de la Domnul ANA pana la Domnul Tutuianu Adrian, adica de la A-Z.

O data finalizata MISCAREA POLITICA, acesti CHE GUEVARA TARGOVISTENI au iesit in presa si au inceput sa aiba opinii, manati poate de teama anonimatului. Primul la care au sarit la gat a fost chiar PRESEDINTELE Organizatiei din care fac parte, respectiv Domnul Victor Sanda care are doar vina ca le-a ascuns esecurile politice ale acestor HAIDUCI. Nu are sens, sa enumeram esecurile acestor oameni dar trebuie pomenit macar REVOLUTIA declansata de VASILIU CHE GUEVARA de strangere de semnaturi pentru demiterea Primarului Gabriel Boriga, actiune moarta din fasa deoarece aceste persoane nu au putut strange toti, mai mult de 1000 de semnaturi din 80.000 de votanti .Buna REVOLUTIE. Pentru mine este un mister cum LIDERII PSD au putut cadea din nou in capcana acestor oameni…… Al doilea lider MARCANT al PSD care nu a scapat de furia HAIDUCILOR TARGOVISTENI care iau de la saraci si dau la bogati, a fost Domnul Gheorghe ANA, cel care l-a promovat pe acet VASLIU CHE GUEVARA in PSD. Acum Domnia sa, poate intelege sensul cuvintelor: PE CINE NU LASI SA MOARA NU TE LASA SA TRAIESTI.

Bineinteles ca de furia acestor activisti de partid, nu a putut scapa nici tineretul SOCIAL DEMOCRAT, respectiv liderul lor CORNEL STEFAN, vazand in acesta un pericol pentru functiile pe care nu le vor mai avea la urmatoarele alegeri. Domnilor falsi PSD-isti TUTUIANU ION, MARIN OLARU, TEODOR VASILIU, PATRASCU EUGEN, va rog, intorceti-va in copilarie si invatati ca rufele nu se spala in public sau poate DISPERAREA dumneavoastra este PREA MAREEEEEE”, scrie consilierul PSD Târgovişte, Cezar Frăţilă, pe blogul său.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial