24 aprilie 2024
VREI O CARIERĂ ÎN POLIȚIA ROMÂNĂ? ÎNSCRIE-TE LA CONCURSUL DE ADMITERE!

VREI O CARIERĂ ÎN POLIȚIA ROMÂNĂ? ÎNSCRIE-TE LA CONCURSUL DE ADMITERE!

COMUNICATDE PRESĂ

Persoanele care doresc să urmeze o carieră în Poliția Română se pot înscrie la sesiunea de admitere din perioada aprilie – iunie, până la data de 5 mai a.c..

Până la data de 5 mai a.c., inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, persoanele interesate pot transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail  admitere@db.politiaromana.ro, documentele necesare pentru înscrierea la concurs, respectiv cererea-tip de înscriere și,după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar.

În cadrul acestei sesiuni puteți participa la concursul de admitere în școlile de învățământ postliceal ale MinisteruluiAfacerilor Interne, respectiv Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Școala deAgenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj – Napoca şi Şcoala de Pregătire a AgenţilorPoliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea.

Cererea de înscriere și consimțământulprivind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar se completează cu majuscule, olograf șilizibil, se semnează și se transmit scanate, exclusiv în format electronic la adresa de e-mailadmitere@db.politiaromana.ro. Extrasul poate fi înlocuit și de un certificat de cazier, întermen de valabilitate depus de către candidat.

Mai multe informații privind procedura care trebuie parcursă pot fi obţinute de pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, accesând linkul https://db.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2023/admitere-scoli-postliceale-sesiunea-aprilie-iunie.

Vă urăm succes şi vă aşteptăm în echipa noastră!

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial