23 aprilie 2024
Vrei haine de firmă? Vezi pe ce pui mâna!

Vrei haine de firmă? Vezi pe ce pui mâna!

Lucrătorii Serviciului de Investigarea Fraudelor au organizat o acţiune pe linia respectării dreptului de proprietatea intelectuală, fiind ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 3400 lei

Lucrătorii Serviciului de Investigarea Fraudelor au organizat şi executat o acţiune pe raza municipiului Târgovişte, pe linia respectării dreptului de proprietate intelectuală şi industrială şi a respectării regulilor generale de comerţ.

Cu această ocazie, poliţiştii au verificat 2 societăţi comerciale, fiind depistate mai multe produse (obiecte de vestimentaţie), purtând emblema şi inscripţia mărcilor „ ADIDAS”, „PUMA”, „NIKE”, pentru care administratorii celor două societăţi nu deţineau documente legale de provenienţă.

Poliţiştii au procedat la ridicarea bunurilor respective, urmând a fi prezentate titularului de drepturi în vederea stabilirii autenticităţii acestora.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 90 alin. 1 lit. b din Legea 84/1998 privind protecţia mărcilor şi indicaţiilor geografice.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial