4 mai 2024
Târgovişte – Poliţiştii, la uşile discotecilor şi barurilor!

Târgovişte – Poliţiştii, la uşile discotecilor şi barurilor!

Poliţiştii dâmboviţeni au desfăşurat un ansamblu de activităţi preventiv –reactive, pentru menţinerea unui climat de ordine, siguranţă civică şi disciplină rutieră pe raza municipiului Târgovişte, ocazie cu care au aplicat 49 de sancţiuni contravenţionale

Efective din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, au organizat şi desfăşurat un ansamblu de activităţi preventiv-reactive, în sistem integrat, ce au avut drept obiectiv asigurarea unei prezenţe active a poliţiştilor în teren, pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă civică şi disciplină rutieră.

La acţiune au participat 30 de poliţişti, fiind angrenate efective de ordine publică, poliţie rutieră, investigare a fraudelor, investigaţii criminale, intervenţie rapidă, în sprijinul acestora venind şi militari jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Dâmboviţa.

Poliţiştii angrenaţi în dispozitivele constituite au întreprins măsuri specifice atât pentru asigurarea unui climat de siguranţă pe raza municipiului Târgovişte, cât şi pentru prevenirea infracţiunilor cu violenţă şi a furturilor, dar şi anticiparea eventualelor riscuri ce pot afecta climatul social în zona discotecilor, a barurilor, a locurilor de petrecere a timpului liber.

Efectivele de poliţie rutieră şi-au concentrat activităţile pe arterele de circulaţie unde s-au constatat încălcări repetate ale normelor rutiere sau exista riscul producerii unor evenimente rutiere.

Cu ocazia acţiunii, au fost aplicate 49 de sancţiuni contravenţionale, din care 18 pentru încălcări ale normelor rutiere, alte 10 sancţiuni la Legea 61/1991, valoare totală a amenzilor însumând 9870 lei.

Exemple:

Poliţiştii rutieri l-au depistat pe numitul M.G., de 43 de ani, din localitatea Băleni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 711, în interiorul localităţi Băleni, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (1,17 ml./l alcool pur în aerul expirat).

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial