26 aprilie 2024
Liderul TSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, spune DA la referendum!

Liderul TSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, spune DA la referendum!

Presedintele tinerilor social-democrati, Corneliu Stefan, sustine demiterea presedintelui la referendumul din 29 iulie si indeamna cetatenii sa voteze DA. In sprijinul acestei optiuni aduce si o serie de argumente.

“Traian Basescu nu este omul politic din ultimele doua saptamani. Nu este presedintele care se bate pentru o Romanie Europeana, pentru modernizarea statului, pentru reforma.Traian Basescu este singurul politician ramas in prim-plan la 22 de ani de la Revolutie si este principalul profitor al tranzitiei.Traian Basescu este un om care a lasat in urma sa multe cicatrici in societate si in bugetul de stat.

Traian Basescu a produs pagube iremediabile pentru avutul romanilor. Este vorba de fapte. Prin ceea ce a facut in acesti 22 de ani de cand este in politica, Basescu a bagat mana in buzunarul fiecarui roman.

Traian Basescu a sfidat legea prin actiunile sale care i-au adus avantaje politice si materiale directe. A facut-o fara sa regrete si fara sa isi ceara scuze vreodata.

A facut aceste lucruri si le-a ras in fata romanilor, iar cand a fost chestionat despre aceste lucruri a spus ca sunt ”o eroare”.Sa nu ne miram ca guvernele lui Basescu au facut ceea ce au facut, ca oamenii lui Traian Basescu se comporta asa cum se comporta. Ei urmeaza pas cu pas ceea ce au vazut la presedintele suspendat.

Basescu, prin actiunile sale directe, a plasat unele dintre cele mai negre jaloane din istoria ultimilor 22 de ani.

A produs o paguba de peste 300 de milioane de euro bugetul Romaniei prin actiunile sale directe documentate in dosarul Flota.

Din 300 de nave, flota comerciala a Romaniei a ramas doar cu vaporasele de pe lacul Herastru. Acest dosar nu este inchis. Judecarea acestui dosar, de care Basescu se teme teribil, este blocata de imunitatea prezidentiala.

In timp ce sute de mii de chiriasi din casele nationalizate asteptau sa fie dati afara si umpleau listele de la primari in speranta unei locuinte, fie ea si sociala, primarul Basescu isi dadea singur o casa in buricul Bucurestiului, pe care o cumpara dupa aceea la pret de nimic.

20.000 de mii de dolari pentru un apartament de aproape 400 de metri patrati. Si asta, desi avea o vila pe care i-o donase ficei sale celei mari cu doar o luna inainte.

Ce simt oare toti acei chiriasi care au trebuit sa plece din case in timpul mandatului de primar al lui Traian Basescu?”, se intreaba liderul TSD pe blog.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial