18 aprilie 2024
Voineşti – 5 tâlhari au fost duşi în AREST!

Voineşti – 5 tâlhari au fost duşi în AREST!

Cinci bărbaţi au ajuns în penitenciar, în urma unor acţiuni pe linie de mandate desfăşurate de poliţiştii dâmboviţeni

Lucrătorii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Voineşti, au organizat şi executat o acţiune pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii, ocazie cu care a fost identificaţi şi reţinuţi numiţii N.V., de 24 de ani, N.P., de 25 de ani şi S.L., de 26 de ani, toţi din comuna Pietrari.

Pe numele acestora, Judecătoria Târgovişte emisese mandate de executare a pedepsei închisorii, ei având de executat pedepse privative de libertate de 3 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. În urma unor acţiuni similare desfăşurate de poliţişti din cadrul Poliţiilor Oraşelor Titu şi Găeşti, au fost depistaţi numiţii M.M., de 49 de ani, din oraşul Titu, şi I.N., de 62 de ani, din comuna Mogoşani, pe numele cărora Judecătoria Oraşului Răcari, respectiv Găeşti emisese mandate de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnaţi la executarea unor pedepse de 2 ani, respectiv 6 luni închisoare.

Cei în cauză a fost întroduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

• Poliţiştii au aplicat 37 de sancţiuni contravenţionale în urma unei razii pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale

În noaptea de 23/24 mai 2012, lucrătorii Poliţiei Municipiului Târgovişte, în colaborare cu efective din cadrul I.J.J Dâmboviţa şi Poliţie Locală au avut o prezenţă activă în stradă, acţionând pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor judiciare stradale, a infracţiunilor

contra patrimoniului public şi privat şi a incidentelor electorale. Cu această ocazie, cei 20 de poliţişti aflaţi în dispozitive au aplicat 37 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2690 lei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial