19 aprilie 2024
Valea Caselor – Prins la furat când tocmai a terminat!

Valea Caselor – Prins la furat când tocmai a terminat!

Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii Valea Caselor, a depistat pe terenul agricol din localitate o persoană, care după ce a decopertat solul aferent unui tronson de conductă pe o distanţă de aproximativ 25 m folosind unelte specifice, a sustras o conductă metalică dezafectată, aparţinând unei societăţi comeciale.

În urma aplicării măsurilor legale şi a verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie s-a stabilit că Mădălin M. în vârstă de 26 ani a tăiat cu ajutorul unui motoferăstrău o bucată de conductă metalică în lungime de aproximativ 21 metri, după ce a ridicat-o din şanţ cu ajutorul unui dispozitiv (vinci). Bărbatul intenţiona să transporte materialul feros la un centru de colectare a materialelor refolosibile în vederea valorificării.

*** Jandarmii au întocmit autorului actele procedurale premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, pentru finalizarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial