1 mai 2024
Vizita Camerei de Comerț Româno – Olandeze

Vizita Camerei de Comerț Româno – Olandeze

Vizita Camerei de Comerț Româno – Olandeze

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a primit ieri, 12 septembrie 2023, vizita Camerei de Comerț Româno – Olandeze.

Din delegația Camerei de Comerț Româno – Olandeze au făcut parte atât membrii ai boardului Camerei, precum și o parte dintre membrii săi activi.

Vizita delegației Camerei de Comerț Româno – Olandeze a avut loc la sediul Camerei de Comerț Dâmbovița și s-a axat pe discuții libere privind activitatea celor două Camere de Comerț, schimbul de bune practici și sesiuni de networking.

Prin intermediul discuțiilor și întâlnirilor cu reprezentanții Camerei de Comerț Româno – Olandeze, membri Camerei de Comerț Dâmbovița au explorat oportunități noi de afaceri, și-au promovat produsele și serviciile, oferind cele mai bune practici în dezvoltarea afacerilor.

Vizita Camerei de Comerț Româno-Olandeze la Camera de Comerț Dâmbovița reprezintă un prilej excelent pentru schimbul de bune practici și experiență, cu beneficii semnificative pentru mediul de afaceri din Dâmbovița. Acest schimb de cunoștințe poate contribui la dezvoltarea economică și la creșterea competitivității companiilor.

Întâlnirea cu reprezentanții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița face parte dintr-o călătorie de afaceri, organizată de Camera de Comerț Româno – Olandeze, la Târgoviște.

Numai împreună putem reuși!

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial