3 mai 2024
Ultima oră! Impact violent pe DN 71, la intersecția cu localitatea Cazaci. O tânără și copilul ei au fost răniți după ce două mașini s-au ciocnit

Ultima oră! Impact violent pe DN 71, la intersecția cu localitatea Cazaci. O tânără și copilul ei au fost răniți după ce două mașini s-au ciocnit

Impact violent pe Drumul Național 71, la intersecția cu localitatea Cazaci.

Trei oameni, o tânără în vârstă de 24 de ani și copilul ei, de 4 ani, dar și o altă femeie, au fost răniți după ce două mașini s-au ciocnit.

“La data de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.

Din primele date, un bărbat, de 74 de ani, din Titu, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 71, în afara localității Cazaci, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 24 de ani, din comuna Braniștea.

În urma impactului, o femeie, de 73 de ani și un minor au fost răniți, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, anunta politia.

Martorii povestesc că pe acolo trecea un echipaj de la Ambulanța Titu care a oprit imediat și a intervenit prompt, acordându-le îngrijirile medicale celor suferinzi.

La fața locului a ajuns ulterior un alt echipaj de la SAJ care a preluat victimele și le-a transportat la spital.

Felicitări, salvatorilor de la Ambulanța Titu, care au dovedit încă o dată profesionalism și omenie!

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial