3 mai 2024
Idilă interzisă la Răcari, între un poliţist şi o fată de 13 ani! “Şi-a bătut joc de ea, de copilăria ei”

Idilă interzisă la Răcari, între un poliţist şi o fată de 13 ani! “Şi-a bătut joc de ea, de copilăria ei”

polracIdila interzisa in Racari, intre un om al legii si o minora. Barbatul, politist la Ordine Publica, a fost arestat si este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu adolescenta de doar 13 ani.

Fata a fost examinata de medicul legist, care a confirmat raporturile intime. Cu lacrimi in ochi, agentul de 36 de ani le-a cerut iertare parintilor copilei, dar acestia vor ca suspectul sa stea ani buni dupa gratii.

Parintii spun ca au inceput sa intre la banuieli cu privire la relatia nepotrivita dintre politist si fata lor inca din decembrie, anul trecut. Au facut plangere si au asteptat o solutie din partea colegilor barbatului, agent la ordine publica si tatal a doi copii, de 2 si respectiv 4 ani.

“Ea a fost luata de acest nemernic, politist, care si-a batut joc de ea, de copilaria ei“, spune mama fetei.

Femeia povesteste ca a gasit in calculatorul copilei discutii obscene intre ea si politist.

Nici nu pot sa reproduc ceea ce am vazut si am citit pe Facebook, discutiile dintre ei, mai mult din partea lui, n-am cum sa reproduc…” – mai spune mama.

Suspectul este un apropiat al familiei, iar socrii lui locuiesc chiar vizavi de casa adolescentei. Mama minorei isi aminteste ca, adeseori, agentul o ducea pe fata cu masina la scoala.

Tu esti om insurat, ai familie, trebuia sa aperi chestiile astea… Era speriat, era cu sotia lui. A doua zi l-am intrebat ‘ce s-a intamplat intre tine si copilul meu’. Incet, incet a recunoscut tot… El ar fi trebuit sa apere chestiile astea, nu sa faca asa ceva“, este indignata mama copilei.

Maria Grigore, vecina: “E un baiat cuminte, are doua fetite… Numai cu ele se plimba, o dulceata… E dragut cu toata lumea, cu copiii… Doamne fereste, toti avem copii, nepoti… Nu-l credeam, n-am crezut asa ceva.”

Anchetatorii au pus cap la cap toate probele si l-au dus pe politist in fata judecatorilor. Magistratii au hotarat sa fie trimis in spatele gratiilor pentru urmatoarele 30 de zile. Daca va fi gasit vinovat el risca ani grei de temnita.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial