2 mai 2024
VIDEO – Un tânăr, de 30 de ani, din Corneşti, a murit ELECTROCUTAT LA PESCUIT!

VIDEO – Un tânăr, de 30 de ani, din Corneşti, a murit ELECTROCUTAT LA PESCUIT!

corn1Imprudenta fatala facuta de un tanar de 30 de ani, venit la pescuit la Postarnacu, in Cornesti. Primele cercetari arata ca a ales sa intinda undita intr-un loc foarte periculos.

Nu se stie din ce motiv, tanarul a ales sa pescuiasca dedesubtul retelelor de curent electric. Fara sa isi dea seama, a atins cu undita un cablu si in acel moment a cazut secerat. Prietena lui, care il insotea, a chemat repede ajutoare dar, din pacate, echipajul ambulantei nu l-a mai putut salva.

corn2Politistii au deschis ancheta pentru ucidere din culpa, iar primii care vor da socoteaza sunt proprietarii helesteului.

Tanarul si iubita lui au mers la pescuit dis de dimineata. In foarte scurt timp, s-au auzit tipetele disperate ale fetei.

cornIubita tanarului a sunat la 112, iar la fata locului a venit un echipaj de la ambulanta. Zeci de minute au incercat medicii sa il resusciteze pe tanar, insa din pacate nu s-a mai putut face nimic

Proprietarii lacului spun ca au montat pe maluri mai multe panouri prin care ii avertizeaza pe pescari despre pericolul de electrocutare. Nimeni nu intelege insa de ce tanarul le-a ignorat.

corn4Rudele pescarului spun ca tanarul ar fi mai avut poate o sansa de scapare daca ar fi fost incaltat. Dar isi daduse jos papucii iar arcul electric format intre undita si cablurile de curent l-a ucis pe loc.

corn3Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si urmeaza sa stabileasca daca nu cumva proprietarii helesteului trebuie sa raspunda penal pentru incidentul tragic.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial