20 aprilie 2024

Nenorocire la Moroeni. Şi-a găsit socrul mort, în dormitor

intr1Un barbat in varsta de 84 de ani, din Moroeni,  a fost gasit mort in dormitorul casei sale. Nora lui a fost cea care l-a descoperit fara suflare si a dat alarma.
intr2Femeia povesteste ca in interiorul incaperii era o caldura sufocanta si abia se mai putea respira. Cel mai probabil, spun politistii, proprietarul a murit intoxicat cu monoxid de carbon
intr4Batranul era casatorit si avea trei copii. Locuia in aceeasi gospodarie cu unul dintre baieti si cu nora sa.
intr6MARI COJOCARU, nora bătrânului decedat: “Cred ca a dat drumul la gaze, nu imi explic. Si a adormit cu gazele aprinse. M-a izbit la inceput un val de caldura insuportabil. L-am dat afara, i-am facut masaj cardiac”
intr3DAN COJOCARU, fiul bătrânului decedat: “Cu gaze, a uitat gazele aprinse si de dimineata l-am gasit mort. Pe undeva, scapari. N-a mai avut oxigen. Era jale!”
Sotia batranului este internata la o clinica din Capitala. Rudele se gandesc ca daca era si ea acasa exista riscul sa sfarseasca amandoi
intr5vecina: “Mureau amandoi, iti dai seama. Daca era si ea venita acasa…”
Cazul este anchetat de politisti. Trupul fara viata a fost dus la serviciul de medicina legala, la Targoviste, unde dupa autopsie se va stabili cauza exacta a decesului.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial