20 aprilie 2024

VIDEO! Un fotbalist de la CS Răcari A FOST ARESTAT pentru tâlhăria de la Tărtăşeşti!

talhart

Barbatul care a talharit o postarita, la Tartasesti, este fotbalist in echipa din Racari.

Tanarul in varsta de 20 de ani a fost retinut, dupa ce, vineri dimineata, a lovit-o pe femeie si i-a luat din geanta 3.000 de lei.

Sportivul are patima jocurilor de noroc si este sufocat de datorii.

Adrian Nicolae Masu are 20 de ani si este mijlocas la CS Racari. Desi cei care il cunosc spun ca este un sportiv talentat, Adrian si-a ratat cariera. A pandit-o pe postarita o zi intreaga si a studiat tot ce face aceasta.

postartt4A doua zi, cand a ajuns in fata portii ei, a imbrancit-o puternic si i-a pulverizat spray paralizant in ochi. A fugit apoi cu geanta femeii in care se aflau 3.000 de lei, pentru pensii si alocatii.

postartt3Femeia impartise cu o zi inainte aproape 50.000 de lei.

Mi-am revenit, dar frica prin care am trecut nu doresc la nimeni. Atatea zile cu bani dupa noi…nu ma gandeam ca o sa fiu eu atacata si in poarta casei mele“, a spus postarita Ioana Andrei.
Dupa doua zile de cautari, politistii l-au prins pe Adrian. Le-a declarat ca avea mare nevoie de bani, ca sa plateasca niste datorii facute la jocurile de noroc. Antrenorul lui Adrian este socat de fapta lui.

El, ca fotbalist, nu a creat probleme. A murit mama lui acum 3-4 luni, e mai retras. Eu am baiatul la Dinamo, voiam sa-l iau pe aici, e foarte talentat, e cel mai bun jucator la Racari“, a spus barbatul.

Fotbalistul a fost arestat. Anchetatorii cred ca suspectul a avut un complice.

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial