10 mai 2024

La mulţi ani! E Ziua Poliţiei Române! Vezi ce activităţi ţi s-au pregătit!

www.mariusbuga.ro_images_sefipCOMUNICAT DE PRESĂ

Activități dedicate Zilei Poliției Române

În ziua de 25 martie 2014, manifestările dedicate Zilei Poliției Române vor continua la nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Dâmbovița, după cum urmează:

Ora 10:30 – Muzeul Poliţiei Române – vernisajul expoziţiei „Tradiţie şi educaţie în Ministerul Afacerilor Interne” ;

Ora 11:30 – Premierea câştigătorilor concursurilor pe teme rutiere la Centrul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, situat în municipiul Târgovişte, strada Mircea cel Bătrân, nr. 12 ;

Ora 12:30 – Şedinţa festivă la Corpul K al Universităţii Valahia Târgovişte ;

Ora 14:30 – Tur ciclist pe raza municipiului Târgovişte în cadrul campaniei „Alege Viaţa”, sub sloganul „Biciclist responsabil”.

www.mariusbuga.ro_images_masinapolitieÎn weekend, poliţiştii dâmboviţeni au fost prezenţi la datorie!

În perioada 22-23 martie a.c, poliţiştii dâmboviţeni au fost prezenţi la datorie, acţionând pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Având în vedere neregulile descoperite, poliţiştii au aplicat 200 de sancţiuni contravenţionale, din care 13 pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice în conformitate cu Legea 61/1991 şi 8 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

168 de participanţi la traficul rutier au fost amendaţi ca urmare a abaterilor comise.

În ceea ce priveşte infracţiunile contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, poliţiştii rutieri au constatat 14 astfel de fapte (infracţiuni de conducere a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat precum şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice).

De asemenea, poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării 960 de ţigarete, 98 de produse de  panificaţie şi 5mc material lemnos pentru care nu existau documente justificative de provenienţă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial