28 martie 2024
VIDEO – Un bărbat din Târgoviște a murit după ce a fost lovit cu pumnul de un individ. Proprietarul l-a găsit fără viață în casa sa

VIDEO – Un bărbat din Târgoviște a murit după ce a fost lovit cu pumnul de un individ. Proprietarul l-a găsit fără viață în casa sa

O lovitură de pumn i-a provocat moartea unui bărbat de 52 de ani din Târgovişte, judeţul Dâmboviţa.

Omul şi-a găsit sfârşitul în faţa unui local din oraş. Se cinstise cu un cunoscut cu mai multe pahare cu alcool, iar la un moment dat s-au luat la ceartă.

Individul, de 48 de ani, l-a lovit în faţă pe amicul său de pahar, iar acesta a căzut pe ciment, lovindu-se la cap.

Deşi a fost dus la spital, cel rănit a refuzat să rămână internat, însă ulterior a fost găsit mort în locuinţa sa.

Bărbatul reţinut de poliţişti are 48 de ani şi lucrează în construcţii. În urmă cu două zile a mers în piaţa centrală, unde s-a întâlnit cu omul de 52 de ani.

Atacul s-a produs în apropierea unui local din Piaţa 1 Mai, în Târgovişte. Martorii povestesc că agresorul i-a aplicat o singură lovitură victimei, însă atât de puternică încât aceasta s-a prăbuşit la pământ şi a fost preluată de urgenţă de echipajul de la Salvare.

Dr.Elena Firoiu, purtător de cuvânt SJU Târgovişte: „Un traumatism cranio-cerebral, cu traumatism cranio-facial şi un edem. Pacientul având și stare de ebrietate”.

Grav rănit, bărbatul a primit îngrijiri medicale la spitalului judeţean. A refuzat însă să fie investigat în amănunt şi a plecat acasă. Din păcate, la câteva ore distanţă şi-a pierdut viaţa.

Bărbatul rănit era divorţat şi locuia cu chirie în casa unui bărbat. Gazda poveşteşte că a rămas fără grai când a dat peste chiriaşul decedat.

Nicolae Ion, proprietarul locuinţei: „M-am dus şi l-am găsit ţeapăn. Şi am sunat la 112”.

Investigatorii au reuşit să îl identifice pe agresor şi l-au încătuşat.

Agent Anamaria Liță, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa„Acesta este cercetat sub aspectul de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte”.

Atacatorul a fost dus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au decis să fie închis pentru următoarele 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă până la 12 ani în spatele gratiilor.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial