2 mai 2024
Dezastru la Ciocăneşti! Gospodăriile au fost inundate de două ori, în aceeaşi zi

Dezastru la Ciocăneşti! Gospodăriile au fost inundate de două ori, în aceeaşi zi

cio6Trăim o vară nebună, în care furtunile violente lovesc din senin şi provoacă stricăciuni greu de imaginat.

E prăpăd în comuna Ciocaneşti din județul Dâmbovița. În numai jumătate de zi, zeci de gospodarii de aici au fost inundate de două ori. O data în zorii zilei, iar apoi aseară.

cioÎn nici 12 ore, a plouat din nou torențial în Ciocănești. Aceleași gospodarii au fost inundate, iar misiunea de pe zi a pompierilor s-a dovedit până seara a fi în zadar, așa că militarii au continuat să muncească ore în șir pentru a evacua apa din curțile oamenilor.

cio5Localnică: „A plouat din nou, se trăsese puțin apa și a plouat din nou. Și într-un sfert de oră a băgat-o din nou. În toată casa, în trei camere și bucătăria, până la genunchi” .

Marius Buga, Pro TV :”In nici 12 ore, a plouat din nou torential aici, in Ciocanesti. Aceleasi gospodarii au fost inundate, iar misiunea de pe zi a pompierilor s-a dovedit pana seara a fi in zadar. Asa ca militarii au continuat sa munceasca ore in sir pentru a evacua apa din curtile oamenilor”

cio3cio2Localnic: „E dezastru! A fost dezastru, a facut ravagii! De doua ori in o jumatate de zi. Mi-au murit gaini, tot, apa in casa!”

cio4

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial