27 aprilie 2024
VIDEO – Ultimele pregătiri pentru Ziua Recoltei în Class Park Residence! Concurs pentru cele mai bune plăcinte, murături şi zacuscă!

VIDEO – Ultimele pregătiri pentru Ziua Recoltei în Class Park Residence! Concurs pentru cele mai bune plăcinte, murături şi zacuscă!

A devenit deja o tradiţie frumoasă ca an de an, în toamnă, comunitatea unită din Class Park Residence Târgovişte să organizeze sărbătoarea Ziua Recoltei!

Este un eveniment care îi uneşte pe oameni, cu bucurie, bunătăţi tradiţionale şi atmosferă ca-n familie.

Anul acesta, organizatorii au stabilit că Ziua Recoltei în Class Park Residence va avea loc pe data de 23 octombrie.

“Toamna e momentul în care se culeg roadele și comunitatea se reuneşte să petreacă timp împreună şi să ureze bun venit noilor vecini. Concursurile de mâncare și sport sunt deja tradiție, iar copiii vor fi răsfățați cu joacă și activități interesante”, ne-a declarat Ioana Luca, reprezentantul Class Park Residence.

Sărbătoarea Ziua Recoltei în Class Park Residence aduce multe premii şi distracție pe măsură!

Participanţii se vor bucura de concursul în cadrul căruia vor fi premiate cele mai gustoase preparate făcute în casă, vorbim de zacuscă, murături, must, plăcinte, limonadă, dar și alte bunătăți care vor fi împărţite cu generozitate cu vecinii.

“Băieții sunt invitaţi la concursul de ping-pong, unde avem un mic campionat. Ne-am gândit și la cei mici, avem peste 450 de familii în complex, iar pentru ei am organizat concurs de dovleci, dansuri și activităţi de pictură.

Ne vom bucura şi de olărit, alături de Nini Porojan. De asemenea, vom avea un stand de robotică.

Îi aşteptăm cu interes pe cei din echipa de dezvoltare personală John Maxwell, care vor veni să ne arate ce înseamană să trăiești o viață deplina.

Coaforul House of Beauty din cadrul complexului a pregătit surprize pentru fetele din Class Park și le va face codite împletite. Suntem încântaţi de coaforul de la noi, care foloseşte doar produse organice superioare.

Tot de Ziua Recoltei, vom avea și un Târgușor de produse românești naturale: mere, miere, cătina, etc.

Vă reamintim, Class Park Residence dispune de pază la intrare, siguranţă asigurată 24 de ore din 24.

Sperăm că v-am stârnit curiozitatea şi vă aşteptăm cu drag la Open House, să puteţi vedea cum este comunitatea Class Park Residence, din care aţi putea face parte oricând!”, a mai precizat Ioana Luca.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial