30 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga: “Să prevenim cât putem. Controlul medical poate salva vieţi”

Deputatul Daniel Blaga: “Să prevenim cât putem. Controlul medical poate salva vieţi”

“Să prevenim cât putem. Controlul medical poate salva vieţi

🩺Un simplu control medical ne poate salva viaţa. Cuprinşi de griji şi de treburile zilnice, uităm ce e cel mai important – să avem grijă de noi şi de sănătatea noastră. Auzim din ce în ce mai des de oameni care şi-au pierdut viaţa fulgerător, unii fără să se fi ştiut suferinzi de ceva. Din păcate, ajungem la doctori, de cele mai multe ori, când e prea târziu să se mai poată face ceva pentru noi.

📣O veste bună vine din comuna Brăneşti, unde week-end-ul acesta, 15 şi 16 octombrie, opreşte Caravana Nu am făcut destul, care ajută la depistarea bolilor oncologice. Totul este gratuit şi în sprijinul oamenilor, în special al celor care nu îşi permit un consult la un cabinet medical privat ori al celor care s-au săturat să aştepte săptămâni în şir la uşile policlinicilor de stat, unde fondurile se termină repede, iar bolile avansează sub privirile nepăsătoare ale autorităţilor.

📍La Brăneşti vor avea loc testări şi consultaţii medicale gratuite, mulţumită Federaţiei Asociaţiei Bolnavilor de Cancer, cu sprijinul multor oameni de bine.

🩸Investigațiile au ca scop depistarea bolilor oncologice și includ: analize de sânge și urină, ecografii mamare, consult urologic cu ecografie, teste PSA pentru prostată, dermatoscopii pentru depistarea afecțiunilor pielii, evaluare pentru riscul de cancer pulmonar, măsurarea tensiunii, glicemiei și a indicelui de masă corporală, anunţă organizatorii.

📱Vă puteți programa la numărul de telefon 0738962655, Diana Pricop, iar consultațiile vor avea loc la Centrul Multifuncțional, fostul cămin de nunți”, a precizat deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmboviţa şi secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial