29 martie 2024
VIDEO – Tragedie pe DN 72A, între Târgovişte şi Câmpulung. Un motociclist a murit după ce un şofer a intrat într-o depăşire riscantă, pe contrasens

VIDEO – Tragedie pe DN 72A, între Târgovişte şi Câmpulung. Un motociclist a murit după ce un şofer a intrat într-o depăşire riscantă, pe contrasens

Un motociclist și-a pierdut viața după ce a fost izbit în plin de o mașină, vineri după-amiază, pe Drumul Național 72A, între Târgoviște și Câmpulung.

Din primele cercetări, spun polițiștii, șoferul, un tânăr de 33 de ani, ar fi intrat într-o depășire fără să se asigure și l-a lovit în plin pe motociclistul care venea din sens opus. Victima era tatăl a trei copii.

Accidentul s-a produs pe o porțiune de drum drept, în apropierea fabricii de ciment de lângă Câmpulung. Cei aflați în trafic povestesc că șoferul unei mașini sport ar fi încercat să depășescă un tir, însă nu a băgat de seamă la timp că pe contrasens se afla motociclistul pe care, în final, l-a luat pe capotă.

ReporterMai trăia?
MartorNu, era întins pe asfalt”.

Mihai Andrei, martor: ”O depășire neregulamentară, cel cu BMW-ul. S-a băgat în depășire și n-a reușit să îl mai evite”.

Ion Coman, martor: ”Ăsta ar fi mers lent, ăsta cu motocicleta. Ar fi depășit ăsta cu motocicleta. Dacă se asigura, nu se întâmpla. Dacă alergi ca bezmeticul pe drum…”.

Martor: ”Atenție, măsuri de precauție, aici, ca să se întâmple accident pe drum drept. A intrat în depășire, neregulamentar, putea să evite”.

”N-a avut nicio vină motociclistul”

Motociclistul era căsătorit, tatăl a trei copii. Când a aflat de nenorocire, soția lui a venit într-un suflet la fața locului.

Ilișca Moldovan, soția motociclistului decedat: ”A fost la un prieten, la Voinești și cred că venea spre casă. Liniștit, că are 70 de ani, făcea pe 22”.

Viorel Bărcăcilă, prietenul motocilistului decedat: ”N-a avut nicio vină motociclistul!”.

Șoferul a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru a se constata dacă a consumat sau nu alcool ori substanțe interzise. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și polițiștii continuă cercetările.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial