27 aprilie 2024
VIDEO – Trei pietoni au fost spulberaţi după ce maşina unei şcoli de şoferi a izbit violent un autoturism de teren. ”Elevul nu are experienţă, dar instructorul?”

VIDEO – Trei pietoni au fost spulberaţi după ce maşina unei şcoli de şoferi a izbit violent un autoturism de teren. ”Elevul nu are experienţă, dar instructorul?”

Şapte persoane au fost rănite, vineri seara, într-un grav accident, pe un drum din Dâmboviţa. 

Din primele cercetări, spun anchetatorii, accidentul s-a produs după ce mașina unei școli de șoferi a intrat pe un drum principal, fără ca instructorul și elevul să se asigure. Asta deși la intersecție era semnul “Stop”.

În urma impactului, mașina lovită a acroșat, la rândul ei, trei pietoni. Printre ei – şi o tânară însărcinată în cinci luni.

Accidentul s-a produs în jurul orei 19:00, pe un drum judeţean care trece prin localitatea Bolovani. La volanul mașinii care apartine şcolii de şoferi se afla un tânăr de 17 ani, iar în dreapta – o femeie de 47 de ani, instructor auto. Într-o intersecţie, maşina intrat într-un autoturism de teren, condus de un tânăr de 29 de ani.

Nu ştiu instructorul ce a păzit, trebuia să fie atent la elev. Elevul nu are experienţă, dar instructorul?, a spus acesta.

Să nu se întâmple să moară! Şi instructoarea asta, ea a fost de vină! Nu ai Stop? Ce dovadă dai tu unuia căruia îi dai carnetul?!, a spus o femeie.

Autoturismul lovit a fost proiectat în trei pietoni – doi tineri de 17 şi 24 de ani şi o tânără de 18 ani, însărcinată – a rupt un gard și s-a oprit într-un şanț.

Martorii au sunat la 112, iar la faţa locului au sosit mai multe echipaje de la ambulanţă. Au preluat de urgenţă răniţii şi i-au transportat rând pe rând la Unitatea de Primiri Urgenţe, pentru îngrijiri şi investigaţii. Poliţiştii criminalişti au sosit la faţa locului şi strâng probe pentru a înţelege exact din ce cauză s-a produs acest accident.

Nicușor Mihalache, asistent medical SAJ Dâmboviţa: ”Politraumatism, şofer, tensiunea, este agitat din cauza accidentului.”

Irinel Ilie, tatăl şoferului autoturismului de teren: ”Sunt copiii mei cei cu BMW-ul. Veneau de la Bucureşti. Cineva le-a ieşit în faţă, n-au mai văzut nimic, le-au ieşit airbag-urile şi nu au mai văzut nimic. S-au trezit în faţa maşinii cu trei în şanţ. Ăştia din şanţ, trei, sunt mai grav, ceilalţi au fost încarceraţi în Logan, în asta de şcoală”.

Localnicii spun că femeia însărcinată a fost grav rănită.

Am auzit că a început să sângereze şi am înţeles că cel mic este în stare mai gravă!, a spus o tânără.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

sursa – ProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial