26 aprilie 2024
VIDEO – Au săpat şi au plecat! Situaţie revoltătoare la Berevoieşti, în Fieni

VIDEO – Au săpat şi au plecat! Situaţie revoltătoare la Berevoieşti, în Fieni

Situaţie revoltătoare la Berevoieşti, în Fieni! Mai mulţi oameni ne-au contactat pe adresa site-ului nostru de ştiri, www.targovistenews.ro şi ne-au reclamat că în zona lor are loc o lucrare de reparaţie la o conductă de apă, însă după ce au săpat, muncitorii au lăsat groapa în mijlocul drumului şi… au plecat!

Astfel, calea de acces spre mai multe locuinţe este blocată, iar dacă se întâmplă vreun necaz, ambulanţa şi pompierii nu au cum să treacă pe acolo.

“Dupa cum puteti observa cei care nu au mai avut pe unde intra au fost nevoiti sa isi lase masinile in capatul strazii , iar cei care au avut masinile in incinta proprietatii au ramas blocati . Cei de la compania de apa au executat lucrari de reparatie la o conduca in data de 05.08.2022 ora 13:00 si nu au mai finalizat lucrarea pe motiv ca nu ar fi avut nisip si un utilaj cu care sa astupe craterul respectiv ( asta am inteles de la vecini ) . In capatul strazii se afla o fabrica de paine ce nu isi poate aproviziona magazinele in conditii optime si nu poate primii materie prima pentru desfasurarea activitatii. Mai grav este ca nu se poate ajunge o ambulanta sau o autospeciala in cazul in care cineva chiar ar avea nevoie!”, ne-a declarat unul dintre oamenii afectaţi.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial