28 martie 2024
Senatorul Dragoş Popescu – “Partidul REPER este  înființat oficial. Vă așteptăm alături de noi”

Senatorul Dragoş Popescu – “Partidul REPER este înființat oficial. Vă așteptăm alături de noi”

“Partidul REPER este înființat oficial după primirea hotărârii definitive, la doar două luni de la depunerea actelor la Tribunalul București. Fac parte din acest nou proiect politic ai cărui fondatori sunt Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Dacian Cioloş, Dragoș Tudorache și Alin Mituța și vă așteptăm alături de noi 👇www.partidulreper.ro.

Încep dezbaterile pe documentele de funcționare ale partidului, precum statutul, într-un proces transparent și deschis. Este o zi importantă pentru noi și sperăm să fie una importantă pentru democrația și pluralismul politic din România. REPER este de azi oficial un partid politic care va milita pentru o Românie prosperă, europeană și dreaptă pentru toți cetățenii ei.

🟣 Un partid liberal, deschis, pro-european, un partid care va veni cu soluții şi pentru cei expuși sărăciei care nu pot face față creșterii prețurilor la alimente, la energie, la combustibil, la transport, dar şi cu un plan pentru antreprenori, pentru cei care creează sau dezvoltă o afacere în România. 🟣 Un partid pentru care egalitatea de gen şi de şanse este o regulă. 🟣 Un partid pentru care statul de drept nu este negociabil. 🟣 Un partid care înțelege și sprijină copiii și tinerii, dar care gândeşte şi programe pentru ca seniorii să aibă o viață activă şi demnă. 🟣 Un partid care se concentrează pe soluții concrete pentru educație, sănătate şi mediu, pe o administrație mai eficientă și responsabilă. 🟣 Un partid pentru cei de acasă, dar și pentru românii care au fost nevoiți să plece în afara țării. 🟣 Un partid cu soluții pe termen lung pentru agricultorii români.

Este important să învățăm din greșelile trecutului, să ni le asumăm și să construim împreună o alternativă politică bazată pe transparență, deschidere și implicare, cu responsabilitate, maturitate și competență”, a precizat Dragoş Popescu, senator de Dâmboviţa şi reprezentant al Partidului Reper filiala Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial