20 aprilie 2024

VIDEO! Tragedie la Râncaciov! Un bărbat, de 39 de ani, a murit STRIVIT de o remorcă

mortc5Moartea a lovit fara mila intr-o familie tanara din satul Rancaciov, de langa Targoviste. Capul familiei, un barbat de 39 de ani, a murit dupa ce a cazut dintr-o remorca incarcata cu cartofi.

Barbatul plecase impreuna cu fratele lui la camp sa insamanteze cartofi. El s-a urcat intr-una din cele doua remorci pe care le umplusera cu cartofi. Pe drum insa, din cauza denivelarilor, s-a dezechilibrat si a cazut exact sub roti.

mortc3Fratele, care era la volanul tractorului, nici n-a vazut cand s-a produs accidentul. A aflat dupa cateva minute, cand l-au alarmat martorii. Ranita grav, victima a pierit pe loc. In urma tragediei a ramas orfan de tata un baietel de numai 6 ani.

Oameni gospodari, cei doi frati erau mai tot timpul impreuna, la muncile agricole. Vremea buna i-a indemnat sa inceapa insamantatul cartofilor asa ca au pornit la camp cu doua remorci pline.

mortc2Veronica Anghel, vecina: “Vrednic, avea si serviciu, muncea si la camp, a luat pamantul de muncea. Oameni vrednici, pacat de ei.”

Costel Anghel, vecin: “Muncea, muncea, avea doua tractoare. Baietii erau harnici. Cu agricultura. Puneau cartofi, ceapa.”

mortc6Drumul catre terenurile agricole este plin de hartoape, iar barbatul catarat pe gramada de cartofi din remorca nu si-a putut tine echilibrul. A cazut, in mers, chiar sub roti, fara ca fratele lui, aflat la volan, sa-si dea seama ce se intampla.

Inspaimantati, martorii au sunat la 112. La fata locului au venit cei de la ambulanta, insa din pacate n-au mai avut ce sa faca. Barbatul a murit pe loc.

In urma tragediei, un baiat de 6 ani a ramas orfan de tata, iar mama lui nu mai are niciun sprijin. Accidentul este anchetat de politie, iar fratele victimei va fi cerceta penal pentru ucidere din culpa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial