27 aprilie 2024
VIDEO – Moarte suspectă în comuna Dragodana. Un tânăr de 38 de ani a murit la spital după ce a fost adus în stare critică

VIDEO – Moarte suspectă în comuna Dragodana. Un tânăr de 38 de ani a murit la spital după ce a fost adus în stare critică

Moarte suspectă în judeţul Dâmboviţa. Un tânăr în vârstă de 38 de ani, fără afecţiuni medicale, a murit la spitalul din Găeşti în urma unui şoc anafilactic.

Bărbatul le-a spus rudelor că l-ar fi înţepat o insectă. În scurt timp, fața și gâtul au început să i se umfle însă nimeni nu a sunat la 112 după ajutor.

Un vecin l-a dus în cele din urmă cu maşina personală la camera de gardă. Era în stare critică, iar medicii care l-au resuscitat mai bine de o oră au fost nevoiți în cele din urmă să-i declare decesul.

Tânărul de 38 de ani locuia împreună cu mama şi cu fraţii săi în comuna dâmboviţeana Dragodana. Nenorocirea s-a întâmplat în prezența mai multor persoane apropiate, pentru că bărbatul rugase mai mulţi prieteni şi veri să-l ajute să spargă lemnele cumpărate pentru iarnă. La un moment dat s-a plâns că l-a înţepat o insectă.

Victor Mihalache, vărul tânărului decedat: „L-a muşcat ceva din lemne. Ce l-a muşcat de acolo, nu pot să ştiu. Ei ziceau de nişte furnici mari, că ar fi fost acolo. O mai fi stat un sfert de oră, 20 de minute, o jumătate de oră, până a venit altcineva de l-a luat”.

Apropiaţii tânărului povestesc că la un moment dat acesta a început să se simtă din ce în ce mai rău şi a cerut ajutorul unui consătean. Din cauză că dispensarul uman din localitate este închis la finele săptămânii, omul care i-a sărit în ajutor l-a transportat de urgenţă la spitalul Găeşti, cea mai apropiată unitate spitalicească, însă, din păcate, spun medicii, era deja prea târziu.

Răzvan Barbu, medic specialist UPU Spitalul Orăşenesc Găeşti: „Într-o stare comatoasă. Şocul anaficlactic s-a instalat imediat post înţepătură a insectei. A fost declarat decesul aproximativ o oră mai târziu”.

Trupul bărbatului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală, la Târgovişte, unde necropsia se va arăta cu exactitate cauza morţii. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial