3 mai 2024
VIDEO! Tânăr acuzat de viol de iubita de 14 ani! Cum se apără bărbatul: “Nu am tras de ea. Ea s-a urcat peste mine!”

VIDEO! Tânăr acuzat de viol de iubita de 14 ani! Cum se apără bărbatul: “Nu am tras de ea. Ea s-a urcat peste mine!”

violcvO adolescenta de 14 ani, dintr-un sat din Dambovita, isi acuza iubitul de viol. Fata sustine ca tanarul de 21 de ani a dus-o cu forta pe un camp, la marginea satului, unde ar fi chinuit-o minute in sir.

Cel acuzat spune insa ca a petrecut momente romantice cu iubita lui, chiar la initiativa ei. Acuzatiile de viol au aparut, spune baiatul, din cauza mamei copilei, revoltata ca fiica ei si-a inceput prea devreme viata sexuala. Politistii au inregistrat plangerea si fac cercetari.

Fata il cunoastea de cateva luni pe tanarul care locuieste intr-un sat vecin. Baiatul a vizitat-o de mai multe ori acasa la ea si parea ca se inteleg de minune. Duminica dupa-amiaza au iesit impreuna la o scurta plimbare, pe ulita. Copila spune ca, indata ce au iesit din sat, pe camp, tanarul s-a napustit asupra ei.

Dimineata, mama fetei a aflat de toata grozavia si a mers la Politie, unde a reclamat totul. Agentii l-au retinut pe tanar si l-au dus la audieri.

Tanarul sustine ca momentele intime dintre el si copila de 14 ani au fost initiate chiar de fata care nu ar fi reclamat nimic daca mama ei n-ar fi impins-o de la spate.

Cristian Oprisanu, suspect: “Nu am violat-o, ea a zis “hai, ca vreau”, nu am tras de ea, ea s-a urcat peste mine… Nu sunt vinovat, nu am lovit-o. Totul e din cauza mamei ei.”

Tanarul de 21 de ani a fost retinut deocamdata pentru act sexual cu un minor. Urmeaza ca procurorii sa stabileasca daca exista dovezi care sustin varianta violului.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial