28 aprilie 2024
VIDEO: Supărat că a rămas fără serviciu, iar fostul patron nu i-a dat salariul, un bărbat din Dâmboviţa s-a aruncat în fântână

VIDEO: Supărat că a rămas fără serviciu, iar fostul patron nu i-a dat salariul, un bărbat din Dâmboviţa s-a aruncat în fântână

fantanaNumai o minune a facut ca un barbat de 40 de ani din Darmanesti, judetul Dambovita, sa scape cu viata dupa ce s-a aruncat intr-o fantana adanca de aproape 20 de metri.

Omul era disperat pentru ca a ramas fara serviciu, iar fostul patron nu i-a dat nici salariul pe ultimele doua luni lucrate. Barbatul facuse o plangere la autoritati, dar banii tot nu a reusit sa si-i recupereze. A cedat psihic si a vrut sa-si ia viata, dar nevasta i-a fost pe aproape, a chemat repede ajutoare si a reusit sa-si salveze sotul.

In ultima clipa, cu un reflex salvator- barbatul s-a prins de lantul galetii si asa a scapat cu viata. A stat minute in sir in apa rece ca gheata, pana cand pompierii, chemati de nevasta lui, l-au scos la suprafata.

Anastasia Sarbu, mama barbatului: “A suferit, a avut mai multe deceptii in viata si a cedat. Au venit pompierii, salvarea si l-au tras de acolo.”

Barbatul a lucrat o vreme ca agent de paza dar, de curand a fost disponibilizat. Sustine ca sefii nu i-au platit ultimele doua luni muncite, iar asta l-a adus la disperare.

“A zis ca se duce sa se arunce in put. Eu am lipsit vreo 5 minute si cand m-am dus el se aruncase in put“, a povestit Madalina Filip, sotia barbatului.

Ea si-a dat seama ca s-a intamplat ceva rau si a venit la fantana sa vada unde este. Cand l-a vazut in interior, disperata a sunat la 112 si a chemat la fata locului pompierii si ambulanta.

Medicii spun ca barbatul are nevoie urgent de consiliere psihologica si de sprijinul celor dragi, pentru a depasi momentele cumplite care l-au impins la gestul necugetat.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial