19 aprilie 2024
VIDEO SFÂŞIETOR: Rudele tinerilor găsiţi morţi în maşină, împietrite de durere

VIDEO SFÂŞIETOR: Rudele tinerilor găsiţi morţi în maşină, împietrite de durere

rudevLa 21 si 23 de ani, cand aveau toata viata inainte, doi tineri au sfarsit intoxicati in masina, unde incercau sa se odihneasca. Obositi de pe drum, au oprit intr-o parcare si au adormit cu motorul pornit sa se incalzeasca.

Un coleg de-al lor, aflat pe bancheta din spate, a fost gasit inconstient si transportat la spital. Baietii lucrau pentru o agentie de pariuri din Capitala si erau trimisi in toata tara sa puna afise de promovare.

O trecatoare a sesizat ca ceva e in neregula cu masina aflata in parcare, cu motorul pornit. Cand i-a vazut pe cei trei tineri lesinati inauntru a sunat imediat la 112. Nenorocirea s-a intamplat pe un drum din Salaj.

Baietii facusera sute de kilometri cu masina, se innoptase si, cel mai probabil, obosit, soferul a tras pe dreapta.

CLAUDIU NICULAE, unchiul lui Cristian: “N-am aflat ca a plecat intr-o cursa la serviciu, au tras undeva, obositi, intr-o parcare, cu masina pornita, au adormit in masina si i-a gasit cineva morti”.

Baietii de pe locurile din fata, Daniel si Cristian, au fost gasiti fara suflu. Amandoi erau din comuna Visina, judetul Dambovita. Se angajasera de curand la o agentie de pariuri sportive si aveau misiunea sa puna afise de promovare prin toata tara. Cristian avea 23 de ani. Singur la parinti, locuia cu mama lui bolnava.

NICU ISTRATE, unchiul lui Cristian: “Ne-a rupt, ne-a terminat. Nu stiu cum depasim momentul…”

Si in familia lui Daniel doliul e apasator. Tanarul era asteptat acasa de parinti, de bunici si de sora lui.

Rudele povestesc ca firma la care erau angajati baietii le-ar fi asigurat cazarea si pana la destinatie mai aveau 30 de kilometri de parcurs. Politistii fac cercetari pentru a afla in ce conditii s-a petrecut incidentul.

Medicii legisti incearca sa afle cauza mortii celor doi. Specialistii spun ca cel mai probabil s-au intoxicat cu gaze de esapament in lipsa oxigenului din interiorul masinii. Cel de-al treilea tanar, in varsta de 31 de ani, a fost resuscitat si si-a revenit. El este internat la spitalul din Zalau.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial