4 mai 2024
VIDEO! Scandal sângeros la Titu Târg! “E treaba de la bani mulţi aici, de la femeile din Anglia! Din cauza la prostituţie!”

VIDEO! Scandal sângeros la Titu Târg! “E treaba de la bani mulţi aici, de la femeile din Anglia! Din cauza la prostituţie!”

tti4Scandal sangeros la Titu Targ! Patru persoane au fost ranite si doua masini avariate, dupa ce doua grupari rivale s-au luat la bataie.

Neintelegerile dintre cele doua tabere sunt mai vechi si pornesc, se pare, de la prostituatele pe care protagonistii le-ar exploata in strainatate. 8 dintre scandalagii au fost retinuti.

tti3Inarmati cu bate, pietre si, chiar cu o coasa, mai multi indivizi au tabarat ziua in amiaza mare pe o masina in care se aflau rivalii lor.

tti2Scandalurile intre cele doua clanuri din Titu Targ sunt mai vechi. Acum o luna, in urma unei confruntari similare, un tanar de 20 de ani a ajuns la spital injunghiat. Rudele lui au promis atunci razbunare, iar acum au actionat.

ttiMai multi indivizi au fost adusi de politisti la sectie pentru audieri. Pe numele lor a fost deschis un dosar penal pentru lovire, amenintare si distrugere

Protagonistii scandalurilor nu par sa se linisteasca. Si-au promis si de aceasta data razbunare. Totul porneste, spun rudele, de la prostituatele pe care indivizii le-ar exploata in strainatate.

tti1IONEL CIOBOTARU, ruda: “E treaba de la bani multi aici, de la femeile din Anglia. Gheza a luat o femeie de pe strada, pe care a dus-o Bela la treaba, in Anglia si femeia ii facea plata lui Bela si lui Costica. Din cauza la prostitutie, ca unul din verii mei a luat o femeie”.

Procurorii vor decide daca vor merge mai departe in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pe numele suspectilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial