29 martie 2024
EXPLOZIE într-un bloc din Moreni! Un apartament a fost devastat de deflagraţie!

EXPLOZIE într-un bloc din Moreni! Un apartament a fost devastat de deflagraţie!

explm4O femeie in varsta de 52 de ani a fost ranita si a avut nevoie de ingrijiri medicale, in urma unei explozii care a avut loc in apartamentul sau, la Moreni.

Femeia de 52 de ani locuieste intr-un apartament situat la etajul patru, impreuna cu nora si nepotelul – un bebelus de doua luni. Cei doi din urma erau afara cand suflul expoziei a devastat locuinta.

explm1Vecinii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns mai multe echipaje de la ambulanta, pompieri si reprezentanti ai societatii de distributie a gazelor.

explm2Nora proprietarei: “Eram cu copilul, afara, si doamna Doina prepara paine. A deschis cuptorul si a explodat. Cred ca asa s-a intamplat.”

explm3Vecina: “Cum sa ia foc? De la ce? A copt niste paine la cuptor. Noroc ca era afara, ca murea copilul in casa.”

Bubuitura s-a resimtit puternic si la celelalte etaje, iar vecinii au iesit speriati din apartamente si au sunat la 112.

explmVecina: “I-a picat balconul, geamurile de la balcon, jos. Perdelele au cazut. Au cazut geamurile din balcon, s-au spart.”

Locatar: “Ar fi vrut sa faca ceva la cuptor, probabil ca s-a stins, dansa stie ce s-a intamplat. Pericolul era sa moara cineva dinauntru sau cineva de afara, ranit de geamuri.”

explm5In urma exploziei, proprietara a suferit rani la maini si a avut nevoie de ingrijiri medicale. Femeia a fost transportata cu ambulanta la spitalul din Moreni. Intre timp, politistii si pompierii au deschis o ancheta si urmeaza sa afle din ce cauza s-a produs deflagratia.

Starea femeii nu este grava si nu a ramas internata.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial