26 aprilie 2024

VIDEO! Primele imagini şi declaraţiile martorilor după accidentul în care şi-a pierdut viaţa fostul stareţ al Mânăstirii Stelea

pre2Destin tulburator pentru parintele modest Mircea Zamfir, fostul staret al Manastirii Stelea din Targoviste! Parintele si-a gasit sfarsitul in drum spre o inmormantare, dupa ce masina in care se afla a izbit un TIR pe soseaua din Gura Ocnitei.

Se pare ca soferul autoturismului nu ar fi acordat prioritate intr-o intersectie cu doua indicatoare STOP. Barbatul de la volan si o femeie aflata pe bancheta din spate au scapat cu rani care nu le pun vietile in pericol.

Accidentul s-a produs  la intrare in localitatea Gura Ocnitei. Masina in care se afla preotul era condusa de un barbat de 59 de ani. Soferul – spun martorii – nu ar fi acordat prioritate si a intrat intr-un tir care circula regulamentar.

Sofer TIR: “Are doua stopuri. Am incercat sa il evit dupa cum se vede, sunt pe contrasens. Era sa acrosez un alt participant, tot ca sa il evit.”

Martor: “Vinovat e soferul de la masina mica. Probabil a avut viteza cand a venit dinspre Targoviste.”

Parintele a murit in impact, iar soferul autoturismului si o femeie de 54 de ani aflata pe bancheta din spate au fost raniti.

Martor: “Nu i-a dat prioritate, a evitat vreo doi, metri, trei. Unul a murit, doi i-a luat salvarea. Preotul e mort!”

Soferul si femeia au fost preluati de echipajele de la ambulanta si transportati de urgenta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste. Medicii spun ca au rani, dar sunt in afara primejdiei.

Localnica: “Pacat, mare pacat!”

Localnic: “Zice ca mergeau la un mort, a decedat si el, saracu, fereasca Dumnezeu…”

Plutonier adjunct Ionut Carpenaru, Detasamentul de Pompieri Moreni: “Am gasit trei persoane incarcerate in autoturism. Doua persoane au fost constiente, predate ambulantelor si o persoana inconstienta.”

Pe numele soferului, politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial