27 aprilie 2024

VIDEO! E JALE pe DN 71! Şoferii îşi rup jantele în gropi!

masav1Protest mai neobisnuit printre soferii care circula pe Drumul National 71, la Pucioasa.

Din cauza unor lucrari neterminate la canalizare, asfaltul e plin de gropi, iar oamenii se plang ca isi avariaza masinile. Joi, de pilda, un sofer si-a distrus autoturismul dupa ce si-a rupt o roata intr-o groapa.

Peste 100 de soferi au decis sa renunte la masini si sa circule pe o trecere de pietoni, dus-intors, timp de o ora.

Un sofer n-a putut evita una dintre gropile care i-au iesit in cale, pe drumul ciuruit de hartoape, asa ca si-a distrus masina.

Miorel Vasiliu, pagubit: “Veneam de la Fieni la Targoviste, o groapa, mi-a spart janta, cauciucul nou, de doua luni de zile cu garantie. O sa merg sa-i dau in judecata. Jale, nu problema mare, jale, e de ani, varza, mai rau ca la tara, cu calul daca mergi isi rupe picioarele.”

masav2Omul este decis sa dea in judecata administratorul drumului ca sa-si recupereze paguba. La randul lor, si alti soferi care trec pe aici sunt exasperati de starea dezastruoasa a drumului.

La fata locului au fost trimisi jandarmii si politistii sa calmeze spiritele.

Protestatari: “De doi ani de zile e drumul asta asa, rupi masinile, platim taxe, primarul nu e bun de nimic, nu se poate, nimeni nu ne ia in seama.”

Cu greu au reusit politistii sa-i determine pe protestatari sa ii lase pe alti soferi sa isi vada de drum.

Cei de la Consiliul Judetean Dambovita, care au in subordine societatea de drumuri, spun ca au anuntat deja politistii sa intervina in dosarele de dauna pe care soferii le-au depus deja pentru a primi despagubiri. Ei sunt convinsi ca nu numai din cauza gropilor masinile au suferit avarii, asa ca cer de urgenta o ancheta.

masavOamenii din zona spun ca au de gand sa blocheze si alta data soseaua, cu speranta ca autoritatile vor lua masuri.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial