29 martie 2024

VIDEO – Primele imagini după ce maşina condusă de Andrei Moţoc a fost spulberată de autoturismul poliţistului Marius Cărtuţă!

accip2Agentul şef Marius Cărtuţă a trecut joi noapte pe langa moarte. Barbatul, aflat in timpul sau liber, a fost grav ranit, dupa ce masina pe care o conducea s-a izbit de un alt automobil, pe Drumul National 71, Targoviste-Bucuresti.

Agentul a ramas prins in autoturism si a fost nevoie de interventia echipajului de la descarcerare. La spital au ajuns si celalalt sofer, Andrei Moţoc, de 37 de ani, si prietena lui.

Accidentul a avut loc joi noapte, in jurul orei 3:00, intr-o zona unde drumul era drept. Politistul venea dinspre Targoviste si se indrepta pe DN 71 spre Capitala. La iesire din localitatea Ilfoveni, se pare ca ar fi atipit la volan, n-a mai reusit sa controleze directia si a intrat pe contrasens, izbind masina in care se aflau cei doi tineri.

In urma impactului puternic, agentul a ramas blocat in masina. Se pare ca soferul celuilalt autoturism implicat in accident a fost cel care a sunat la 112 si a cerut ajutor.

Plutonier Alexandru Vlasceanu, ISU Targoviste: “Detasamentul de pompieri Targoviste a intervenit cu o autospeciala de descarcerare pentru scoaterea victimei incarcerate in autoturism Logan.”

Politistul a fost transportat la spital. La fel si celalalt sofer si prietena lui, care au suferit rani la cap si la coloana.

Inspector Alexandra Niculae, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita: “A avut loc o coliziune intre doua autoturisme, in urma careia a rezultat vatamarea corporala a trei persoane. Unul dintre conducatorii auto este agent de siguranta in cadrul politiei Municipiului Targoviste si se afla in timpul liber.”

Politistul este cercetat acum pentru vatamare corporala din culpa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial