29 martie 2024
Video! Petrecere de zile mari, la Răcari

Video! Petrecere de zile mari, la Răcari

racariA fost spectacol, cu prilejul zilei de 8 martie, la Răcari! Primăria a organizat o petrecere pe cinste pentru doamne şi domnişoare.

Muzică bună, artişti renumiţi, florile şi felicitările au fost ingredientele de succes ale evenimentului.

8 MARTIE ‐ ZIUA FEMEII! Mare zi! Este ziua voastră, a celor mai dragi ființe din viața noastră, fie că sunteți mame, soții, fiice, surori sau colege de serviciu.
Vă doresc să fiți mereu înconjurate de dragoste şi gânduri bune, să fiți sănătoase şi fericite, să aveți parte de susținere, răbdare şi bunăstare, şi cei dragi să vă fie mereu alături.

La fel ca în fiecare an, odată cu venirea primăverii, Primăria Răcari organizează campania de curățenie în oraşul nostru. În această primăvară campania se va desfăşura în perioada 1 martie – 1 mai 2019. Cu această ocazie, vă invit să contribuim cu toții, alături de administrația publică, la asigurarea unui aspect estetic şi curat al localității prin: menținerea curățeniei trotuarelor, rigolelor şi căilor de acces din dreptul proprietății pe care o deține fiecare în parte, precum şi a spațiilor verzi.
Gândită ca o formă de recompensă pentru cei mai gospodari cetățeni, competiția este menită să identifice cele mai frumoase şi curate gospodării, iar acestea vor fi premiate cu ocazia Zilei Familiei!
E un gest de normalitate să participăm cu toții la curățenia oraşului! Eu o voi face efectiv, alături de dumneavoastră. Dacă fiecare dintre noi ne facem curat în fața casei, a firmei sau a instituției, Răcariul va fi, cu siguranță, mult mai curat.
De-a lungul anilor am avut numeroase campanii de curățenie sub
denumirea proiectului de „Adoptă un km!” care au avut ca obiectiv creşterea gradului de conştientizare a importanței menținerii curățeniei oraşului şi sper că toate aceste campanii şi-au atins scopul. Mai sunt cazuri izolate unde anumiți cetățeni certați cu bunul simț îşi permit să-şi arunce gunoiul acolo unde li se opreşte roata căruței sau a maşinii. Descurajăm aceste obiceiuri şi acționăm prompt acolo unde se fac sesizări. Răcariul este casa noastră şi trebuie să-l păstrăm curat!

Până data viitoare, să auzim numai de bine!

Al dumneavoastră, Marius Florin Caravețeanu, Primarul orașului Răcari
mcaraveteanu@yahoo.com
“Nu vă îngrijorați de nimic, ci, în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoştința lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulțumiri.” Filipeni 4.6

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial