20 aprilie 2024
E DE RĂU! PDL Dâmboviţa a rămas fără organizaţiile din nordul judeţului?! Primarii şi consilierii pleacă la alt partid!

E DE RĂU! PDL Dâmboviţa a rămas fără organizaţiile din nordul judeţului?! Primarii şi consilierii pleacă la alt partid!

Primarul oraşului Fieni, Adriean Budoiu, l-a atenţionat pe preşedintele democrat-liberalilor Iulian Vladu că zona portocalie din nordul judeţului va deveni fieful Partidului Mişcarea Populară, întrucât toţi primarii PDL şi organizaţiile respective vor lăsa baltă PDL Dâmboviţa şi vor susţine fără echivoc noua formaţiune politică.

“Pe zona de nord a judeţului, domnul preşedinte Vladu şi ceilalţi oameni “grei” din PDL vor putea merge doar în vizită, nu vor mai avea organizaţii sau vor avea organizaţii fantomă, aşa cum e cea de la Fieni.

Din cei 15 care au fost la alegeri (n.r. alegerile de joi de la PDL Fieni), 10 vor merge cu mine. Vom trece primari, organizaţii toţi la PMP pe zona de nord. Mă ocup de zona de nord a judeţului şi vor pleca şi primarii, iar unde nu avem primari, vor pleca organizaţiile.

Că vor inventa alte organizaţii, le doresc succes, vom vedea în competiţii care suntem mai buni. Fără discuţie vom susţine Mişcarea Populară!”, a atenţionat Budoiu.

“Mai vorbim în două, trei luni. Domnul preşedinte o să stea cu încă trei, patru pe lângă el. Se amăgeşte, spune că nu se pleacă la un partid de 2%, dar nu se rămâne la partide de 3% cum e PDL. Nu ştie ce-l aşteaptă sau nu vrea să accepte înfrângerea. În curând, nu se va mai vorbi de PDL decât ca despre PNŢCD. Va vedea domnul preşedinte”, a mai punctat edilul.

“E posibil să mă invite la o discuţie. Nu merg, cu cine să stau de vorbă? Fără să fiu lipsit de modestie, cu cel mai mare respect pe care pot să-l am pentru foarte mulţi oameni din BPJ, nu merg că n-am ce să vorbesc cu ei. Să vorbească ei până n-o să mai poată. Sunt total depăşiţi de evenimente.

E ceva normal la PDL Dâmboviţa să nu ştie unii de alţii.Le doresc succes în bătălia care va veni.

Prietenii mei sunt oameni performanţi şi vor veni alături de mine. Îi aştept la alegerile europarlamentare”, a fost mesajul edilului către conducerea PDL Dâmboviţa.

Preşedintele PDL Dâmboviţa, Iulian Vladu, parcă l-a luat pe NU în braţe, astăzi, la săptămânala conferinţă de presă a formaţiunii politice, când a declarat că niciun primar NU va pleca la PMP, partidul NU va mai păţi cu primarii ca la alegerile parlamentare, NU ştie cine este preşedinte la PDL Fieni.

“În PDL, pe ultima sută de metri, au plecat de la PSD și câțiva primari.

Și au venit și au candidat din partea Partidului Democrat Liberal.

Acei primari s-ar putea să fie primii care doresc să plece, pentru că nu-i leagă prea mult Partidul Democrat Liberal.

Vă dau exemplu primarul de la Fieni. Știți foarte bine c-a venit în PDL pe ultima sută de metri și observ că activitatea domniei-sale pentru PDL este foarte scăzută”, a mai declarat Vladu. El a mai adăugat că activitatea politică a primarilor va face obiectul analizei conducerii organizaţiei.

sursa – db24news.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial