27 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga trage un semnal de alarmă: “La Moreni: bazinul de înot, înecat în promisiuni”

Deputatul Daniel Blaga trage un semnal de alarmă: “La Moreni: bazinul de înot, înecat în promisiuni”

“Moreni: Un bazin înecat în promisiuni

La finele anului 2017, Primăria Moreni preda un teren în suprafaţă de 12200 mp Companiei Naţionale de Investiţii pentru construirea unui bazin de înot.

Toate bune şi frumoase, în data de 12 august, anul acesta, a fost încheiat procesul verbal de recepţie la terminarea lucrărilor, prin care a fost recepţionat obiectivul mult aşteptat.

Suntem aproape de jumătatea lunii noiembrie însă şi morenarii înoată numai în promisiuni, pentru că în bazin… se pare că mai au ceva de aşteptat.

Am făcut o solicitare către oficialii Primăriei Moreni prin care am cerut date cu privire la această investiţie.

Cu sinceritate, aleşii din Moreni mi-au răspuns că la acest moment nu au cunoştinţă de forma de administrare a bazinului de înot, “aceasta fiind stabilită după înscrierea obiectivului în patrimoniul Primăriei Moreni”.

Nu aceeaşi sinceritate o găsim însă în declaraţiile făcute de domnul primar în mass-media. Într-un interviu acordat unei televiziuni locale, primarul Constantin Dinu îi amăgea pe morenari că până la sfârşitul anului bazinul îşi va deschide porţile.

De aici şi dilema mea, când spune domnul primar adevărul? În adresa oficială pe care mi-a trimis-o, semnată şi ştampliată sau în reportajul tv?

Până una, alta, noul bazin de înot rămâne înecat în promisiuni…”, a semnalat deputatul Daniel Blaga, liderul USR PLUS Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial