3 mai 2024
VIDEO – O tânără din Moreni a luat o decizie cumplită. “Săriţi şi ajutaţi-mă!”

VIDEO – O tânără din Moreni a luat o decizie cumplită. “Săriţi şi ajutaţi-mă!”

O femeie de 34 de ani din Moreni, mama unui copil de doi ani, este în stare critică după ce s-a prăbuşit în gol, luni dimineaţă, de la fereastra locuinței sale, aflată la etajul doi.

Rudele povestesc că tânăra ar fi încercat să îşi ia zilele pentru că era măcinată de o problemă de la serviciu şi se temea că ar putea fi dată afară. Femeia a trecut printr-o perioadă grea: în ultimul an își pierduse ambii părinți.  Dramatica întâmplare a avut loc în jurul orei opt dimineaţa. 

Andreea Florea, martorAm auzit nişte ţipete şi am mers acolo şi am găsit-o întinsă pe jos. Am sunat la salvare. Un domn ţipa foarte tare: săriţi şi ajutaţi-mă! 

Femeia locuia în acelaşi apartament cu socrii ei care care povestesc că, recent, ea era foarte frământată de o problemă de serviciu.  

Sofia Duță, soacra victimeiA avut un accident cu niște oameni acolo şi ea a zis că ea e vinovată, aşa se considera. A zis că pleacă să bea ceaiul, s-a dus în dormitor, m-am dus după ea.  

Soţul victimei spune că femeia încă nu-și revenise după moartea părinților ei, iar incidentul de la serviciu i-a agravat starea emoțională: tânăra era responsabilă cu protecția muncii, iar accidentul de muncă petrecut în fabrică ar fi stresat-o peste măsură. 

Soțul victimei: A trebuit să facă un dosar, cu avocaţii de la firmă. Nu ştiu dacă a fost sau nu bine, nu i l-au aprobat dosarul. L-a refăcut, tot aşa, nu i l-au aprobat, nu a fost bine ce a scris ea acolo.

Reprezentanţii societăţii la care lucrează femeia au refuzat să facă orice comentariu după incidentul teribil. Cazul este anchetat de poliţişti.

Aceştia continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce a împins-o pe femeie la un asemenea gest. Tânăra a suferit o fractură a coloanei vertebrale și are mai multe traumatisme severe.  

Femeia a fost transportată în comă profundă la Spitalul Universitar din Capitală. 

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial