19 aprilie 2024
În atenţia Primăriei Târgovişte! Avem şi alţi sportivi de valoare ce MERITĂ SUSŢINUŢI!

În atenţia Primăriei Târgovişte! Avem şi alţi sportivi de valoare ce MERITĂ SUSŢINUŢI!

Sala Polivalenta din Capitala a gazduit in perioada 08 – 15 aprilie Campionatul European de Wushu Kung-fu pe sistem light-contact. 630 de sportivi au luptat pentru a-si arata maiestria, printre ei aflandu-se si patru sportivi selectionati de la Clubul Sportiv Rizea Wushu, din Targoviste.

“A fost o competitie foarte stransa si sportivii de la Clubul Sportiv Rizea Wushu au obtinut 3 medalii din 4 sportivi participanti”, ne-a declarat cu emotie maestrul Titel Rizea:

“Sunt 2 Vice-Campioni Europeni si un medaliat cu bronz, acestia sunt:

– Seniori Sorescu Ionut categ 70 kg Vice-Campion European

– Juniori Mihaila Adelin categ 75 kg Vice-Campion European

– Juniori Matei Cornel categ 60 kg Medaliat cu Bronz

Imi pare sincer rau ca nu pot premia acesti sportivi pentru rezultatele remarcabile!”, a mai spus Titel Rizea.

“Imi doresc ca pe viitor sa avem mai multi copii la sala pentru a participa la viitoarele competitii sportive nationale si a obtine rezultate dintre cele mai bune. Din cauza ca nu avem un sponsor care sa ne sustina finaciar pentru a putea participa la aceste Campionate Nationale si Internationale este posibil sa amanam participarea la aceste Campionate mai sus mentionate.

Am dovedit la acest Campionat European ca rezultatele pe care le obtinem an de an la Nationalele de Wushu Kung-fu nu sunt pur intamplatoare si ca valoarea sportivilor este mare, au dovedit ca sunt buni tehnicieni in acesta arta martiala chinezeasca si ca fara nici o motivatie putem avea cele mai bune rezultate!

Multumim Federatiei Romane de Arte Martiale, pentru increderea acordata de a chema din cadrul clubului 4 sportivi sa participe la acest Campionat European, unde am dovedit ca avem valoare si ca putem mai mult, imi pare rau ca nu am fost sprijiniti de nimeni la acest Campionat European, am sperat la autoritatile locale sa ne ajute!”, a mai reliefat antrenorul de arte martiale.

Titel Rizea este subofiter in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Dambovita si se ocupa cu pregatirea cadrelor militare pe linia de Educatie Fizica si Sport. “Multumesc domnului Inspector-Sef Gavrila Costel pentru sprijinul acordat! An de an am dovedit si am facut o imagine frumoasa Jandarmeriei Romane prin rezultatele obtinute”, spune Titel Rizea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial