20 aprilie 2024
VIDEO – O poliţistă care dirija traficul într-o intersecţie, pe DN 7, a fost accidentată de o maşină

VIDEO – O poliţistă care dirija traficul într-o intersecţie, pe DN 7, a fost accidentată de o maşină

O poliţistă din cadrul Formaţiunii Rutiere Ştefăneşti, Argeş, a fost accidentată, în această dimineaţă de o maşină în timp ce dirija traficul într-o intersecţie pe Drumul Naţional 7.

Din primele cercetări, şoferul ar fi lovit-o pe agentă cu o glinda autoturismului, dar din fericire aceasta nu ar fi fost grav rănită, după cum precizează IPJ Argeş.

În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind faptul că un autoturism a lovit un polițist care dirija traficul, pe raza localității Ștefănești, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În dimineața zilei de 22 februarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Ștefănești desfășurau activități de dirijare-fluidizare a traficului rutier, pe DN 7, în apropiere de intersecția cu str. Cavalerului și str. Zavoi, pe raza aceleiași localități.

În aceste condiții, un bărbat de 37 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Topoloveni spre Pitești, a acroșat și accidentat ușor o polițistă, din cadrul formațiunii rutiere, care se afla în intersectie.

Din fericire, colega noastră nu a fost rănită grav, la fața locului fiind solicitat un echipaj medical, care, în urma evaluării preliminare, a rezultat că a suferit leziuni ușoare.

În cauză, polițiștii Serviciului Rutier Argeș desfășoară cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, urmând să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conform art. 196 din Codul Penal”.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial