4 mai 2024
Prăpădul făcut de un șofer începător, azi-noapte, la Băleni. S-a răsturnat de mai multe ori și a dărâmat două garduri

Prăpădul făcut de un șofer începător, azi-noapte, la Băleni. S-a răsturnat de mai multe ori și a dărâmat două garduri

masb2Un tânăr de 18 ani, cu permis de doar două luni, s-a rostogolit cu mașina pe șosea și a pus la pământ două garduri, în Dâmbovița.

Băiatul a scăpat cu răni ușoare, dar autoturismul a fost serios avariat.

masb3Şoferul în vârstă de 18 ani a pierdut controlul asupra volanului pe o stradă din comuna Băleni. Maşina s-a rostogolit de mai multe ori pe şosea, a ajuns pe marginea drumului şi a distrus gardurile a două gospodarii.

masb7Ion Minea, proprietarul gardului rupt: “Probabil a avut viteza şi a intrat, a luat capul de pod, a mers cu maşina târâş prin sunt și a lovit gardul din beton şi s-a răsturnat. Am ieşit din casa speriaţi, ne era frică că o să explodeze ceva la mașină.”

masb4Localnică: “Am auzit bubuitura din somn şi am ieşit, era răsturnat. Pericolul era că dacă erau copii pe stradă sau cineva, îi făcea praf. Sau dacă intră în asta de gaze, buşeam. A avut viteză mare, foarte mare viteză.”

masbTânărul, care are permis de conducere de doar două luni, a reuşit să iasă singur din autoturism. Localnicii au fost cei care au sunat la 112, iar la fatza locului au intervenit în scurt timp mai multe echipaje de pompieri şi poliţişti.

masb5Gabriel Claudiu Stan, Detaşamentul de pompieri Târgovişte: “La sosirea forţelor de intervenţie am găsit un autoturism răsturnat pe plafon, fără victime încarcerate.”

masb6Conducătorul auto, care a suferit câteva leziuni uşoare în urma impactului, este cercetat pentru distrugere şi va fi nevoit să repare gardurile puse la pământ.

masb1sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial