19 aprilie 2024
VIDEO: O fată de 13 ani din Moreni, dată disparută de trei zile! Coşmarul pe care îl trăia acasă!

VIDEO: O fată de 13 ani din Moreni, dată disparută de trei zile! Coşmarul pe care îl trăia acasă!

dispm13Disparitie cu multe semne de intrebare la Moreni, in judetul Dambovita. O fata de 13 ani, eleva in clasa a saptea, este de negasit de trei zile.

Adolescenta se destainuise psihologului scolii ca duce o viata de chin acasa si ca tatal ei devine foarte violent cand bea. Ea si sora ei de 12 ani sunt cele care au in grija toata casa si pe fratiorul lor, de 5 ani. Parintii sunt divortati iar mama era plecata la munca in Spania.

Anchetatorii banuiesc ca fata a plecat de acasa, istovita de atatea responsabilitati si exasperata ca, pe langa grija casei, a surorii si a fratiorului cel mic, trebuie sa suporte si izbucnirile tatalui ei. La betie, omul ii bate pe toti trei pana oboseste…

Discutie reporter-Aurel Olteanu, tatal copiilor:

Reporter: “-E adevarat ca ati mai lovit-o?”

Aurel Olteanu, tatal: “-Da, am mai atins-o din cand in cand”

Reporter: “-Am inteles ca ea si sora au grija de fratele mai mic”

Aurel Olteanu, tatal: “-Asa e, il tin cu ele in banca la scoala”

Loredana a dus aceasta viata chinuita de cand a plecat mama ei de acasa, in 2010. La numai 9 ani, copila s-a vazut cu un bebelus in brate si raspunderi pe care le duce cu greu si un om mare.

“In familie sunt episoade de violenta si pe umerii ei apasa responsabilitati care nu sunt normale pentru varsta ei, fetele il iau pe cel mic de la gradinita si il aduc cu ele la scoala”, a explicat si psihologul Scolii Generale Nr. 3, din Moreni, Cecilia Pana.

Abia acum, cand a aflat de disparitia fetei, mama copiilor s-a intors in tara. E constienta ca cei trei copii duc o viata amara, dar sustine ca le-a ajutat cat a putut cu bani trimisi din Spania.

Discutie reporter-Cristina Penes, mama fetitei:

Reporter: “-Nu credeti ca a plecat si pentru ca nu va avea alaturi?”

Cristina Penes, mama fetitei: “-Ba da, sigur ii era greu fara mine dar nu aveam ce sa fac, trebuia sa plec”

Asistentii sociali din localitate spun ca au vizitat adesea familia si au ajutat-o cu alimente si bani. Dar nu banuiau cat de chinuiti sunt copiii.

Discutie reporter-Clara Ene, Serviciul de Asistenta Sociala Moreni:

Reporter: “-De ce nu i-ati luat pe copii?”

Clara Ene: “-Pentru ca tatal nu doreste si si-a asumat responsabilitatea ca ii ingrijeste dar acum, daca se impune, vom cere preluarea in regim de urgenta”

Copila a mai fugit de acasa. S-a intors singura, de fiecare data, si a marturisit ca si-a petrecut noaptea ascunsa intr-o scara de bloc.

La scoala are rezultate modeste la invatatura desi profesorii spun ca ar putea mult mai mult daca ar avea conditii decente de trai.

Cine are orice informatie despre Loredana, este rugat sa sune de urgenta la 112.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial