28 aprilie 2024
VIDEO – Un dâmboviţean a fost ucis în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, în Capitală! Ce a visat soacra victimei

VIDEO – Un dâmboviţean a fost ucis în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, în Capitală! Ce a visat soacra victimei

ucisv2Tribunalul Bucuresti a dispus luni arestarea preventiva pentru 30 de zile a barbatului care a injunghiat o persoana in statia de metrou Eroii Revolutiei.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, din probele administrate pana in prezent a rezultat ca duminica, in jurul orei 6,40, in timp ce se afla pe scarile de acces in statia de metrou Eroii Revolutiei, la intrarea dinspre sos. Viilor, Ovidiu Radu Picos a injunghiat un barbat de 52 de ani, folosind un cutit pe care il avea asupra sa, aplicandu-i mai multe lovituri de o intensitate deosebita in zona toracelui, provocandu-i in aceasta modalitate leziuni grave in urma carora victima a decedat.

Cercetarile au fost efectuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti impreuna cu Serviciul Omoruri.

ucisvUn barbat de 56 de ani a fost gasit injunghiat in stare grava duminica in statia de metrou Eroii Revolutiei, fiind transportat la Spitalul Bagdasar Arseni, declara duminica purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile.

“In jurul orei 7,00 a avut loc incidentul. S-a sunt la 112, au anuntat ca sunt de fapt doua persoane ranite la statia de metrou Eroii Revolutiei, au fost trimise trei echipaje SMURD, care au gasit doar o victima, un barbat cu multiple placi injunghiate. Acesta era in stare foarte grava, a fost asistat medical la fata locului si ulterior transportat la Spitalul Bagdasar Arseni”, preciza Daniel Vasile.

ucisv1Visul premonitoriu pe care l-a avut soacra barbatului ucis

Barbatul ucis era din comuna Visina, dar lucra de mai bine de un an in Bucuresti, ca sa-si poata intretine cei doi copii. Soacra lui a fost socata sa primeasca vestea mortii lui si spune ca, inainte cu cateva zile de tragedie, a avut un vis care anunta ceva rau:

Chiar am visat intr-o noapte ca un tigan venise la mine sa ma marit cu el, cu cateva zile in urma. Venise sa ma ia si am zis ca asta e boala. Ma asteptam sa imi moara vaca sau tatal meu, ca are 82 de ani. Nu ma gandeam la asa ceva. Ne spunea mereu ca e greu acolo, la Bucureşti. Se temea ca o sa-l omoare cineva”, a declarat femeia pentru targovistenews.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial