20 aprilie 2024
VIDEO – O adolescentă a fost umilită şi bătută de trei agresoare, pe o stradă din Găeşti

VIDEO – O adolescentă a fost umilită şi bătută de trei agresoare, pe o stradă din Găeşti

Un fenomen îngrijorător are loc în Găești, în ultimul timp și este demn de atenția sporită a autorităților. O gașcă formată din trei puștoaice extrem de violente abordează fete care nu le plac, pe care le agresează apoi în plină stradă. Individele se năpustesc asupra ”adversarelor”, pe care le surprind singure în locuri publice, le lovesc cu pumnii și picioarele și le trag de păr.
În câteva rânduri, au fost și filmate de alți copii, care transmit imaginile pe rețelele de socializare, pentru amuzament.

Filmul atașat a fost înregistrat în zona Școlii „Șerban Cioculescu” și circulă printre copii, după ce imaginile au fost preluate de pe telefonul celui care a filmat scenele oribile. Cele trei bătăușe și-au înconjurat victima, pe care o înjură și o intimidează. Apoi, se năpustesc asupra ei. Fata este paralizată de frică și plânge.
Puștanii care urmăresc imaginile le comentează cu amuzament, dar am editat filmul, care este redat fără sunet, astfel încât să protejăm identitatea fetei lovite și din considerente care țin de protecția datelor cu caracter personal.
Practic, bullying-ul practicat de cele trei este cunoscut și recunoscut și, culmea! – acceptat printre puștani.

Suntem curioși dacă părinții au informații despre acest fenomen, pentru că în acest moment avem informația că mai multe fete din Găești au fost supuse violentelor de gașca de bătăușe, scrie Cronica de Găeşti.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial