6 mai 2024
Detalii şocante în cazul bărbatului care a murit în pădurea de la Valea Lungă! Cine a fost martor la scenele cumplite

Detalii şocante în cazul bărbatului care a murit în pădurea de la Valea Lungă! Cine a fost martor la scenele cumplite

copvA mers în pădure pentru a câştiga un ban, dar a murit strivit de copacul pe care doar ce îl tăiase. Este povestea unui bărbat de 48 de ani din Valea Lungă, tatăl a doi copii.

copv1A fost o vale adâncă şi dacă el a rămas suspendat, el s-a băgat şi l-a tăiat, a stat dedesubtul lui şi i-a picat în cap”, spune prietenul victimei. “A rămas aninat, suspendat şi s-a băgat greşit el. Trebuia să îl lase acolo, să îl tragă cu altceva, nu cu drujbă sub el.”

copv2Bărbatul de 48 de ani, tatăl a doi copii, era cunoscut drept un om harnic, care îşi câştigă existenţa muncind în pădure. Nimeni nu se gândea că într-o zi obişnuită de lucru, în zona Valea Bisericii din comună Valea Lungă, îşi va găsi sfârşitul.

copv3Martor la aceste scene a fost băiatul victimei, în vârstă de 18 ani. Când şi-a văzut tatăl grav rănit, fiul bărbatului a sunat disperat după ajutor. La faţă locului a sosit un echipaj de la ambulanţă, însă din nefericire inima omului nu mai bătea.”

copv4Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Târgovişte. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru moarte violenţă şi continuă cercetările.

copv5Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial